Karadeniz’de Yaşanan Bu Aşk Çok Ağlatacak!!

GİRİŞ TARİHİ:  10.10.2012, 11:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Ekim 2012 Perşembe, 12:33

Mahsun Kırmızıgül’den Büyük Bir Dram ve Umutsuz Aşkların Hikâyesi…

atv ekranlarında yeni sezonda izleyiciyle buluşacak olan ve çekimleri Artvin'in Hopa ilçesinde devam eden 'Benim İçin Üzülme' dizisinin tanıtım fragmanları büyük beğeni topladı.

Dizinin tanıtımında birbirinden farklı kültürlerde yetişmiş, fakat yürekleri birbirleri için atan Kürt Buke ve Laz Niyazi'nin konuşması seyirciyi kalbinden vurdu. Birbirlerine kendi dillerinde "Seni Seviyorum" un nasıl dendiği soran ikili, bu dizi ile önemli olanın dil veya din olmadığını bir kez daha seyirciye hatırlatacak.

Mahsun Kırmızıgül'ün bu projesi de her projesinde olduğu gibi bir tv dizisinden çok bir sosyal sorumluluk projesi. Daha önce eşi benzeri yapılmamış projede aşkın ve sevginin, ayrı dil ve kültüre sahip olan insanları bile buluşturabilecek bir güce sahip olduğu anlatılacak. Türkiye'de kültür farklılığı sorununa dikkat çekecek dizi çok yakında atv'de başlıyor.


Yapımcılığını Murat Tokat'ın, yönetmenliğini ise Serkan Birinci'nin üstlendiği dizinin ekibi Kars'ta gerçekleşen çekimlerin ardından Artvin'in Hopa ilçesine geçti. Öykü Çelik'in canlandırdığı Bahar ile Çağlar Ertuğrul'un oynadığı Sinan ve Tansel Öngel'in canlandırdığı Niyazi ile Fulya Zenginer'in hayat verdiği Buke karakterinin aşkı soluksuz izlenecek. Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan, hikayesi Mahsun Kırmızıgül'e ait 'Benim İçin Üzülme' dizisi usta isimlerle, son yılların en beğenilen genç oyuncularını bir araya getiriyor. Dizide Öykü Çelik, Tansel Öngel, Fulya Zenginer ve Çağlar Ertuğrul gibi genç oyuncuların yanı sıra Rana Cabbar, Beyazıd Gülercan, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Rüçhan Çalışkur, Necmeddin Çobanoğlu, Yasemin Büyükağaoğlu gibi isimler de rol alıyor.

CANLI YAYIN