Karadayı İlk İpucunu Yakaladı!

GİRİŞ TARİHİ:  23.10.2012, 10:23

Pazartesilerin yeni alışkanlığı, atv’nin yeni dizisi KARADAYI heyecanlı ve duygu yüklü bir bölümü geride bıraktı.

atv'nin bu sezon en çok ses getiren dizisi KARADAYI'da heyecan her hafta daha da artıyor. İşlemediği bir cinayet yüzünden idam cezasıyla yargılanan Nazif Kara (Çetin Tekindor) ve onun suçsuzluğunu ispat etmek için canını ortaya koyan oğlu Mahir'in (Kenan İmirzalıoğlu) hikayesi tüm hızıyla devam ediyor.



DEDE NAZİF'İN SES KAYDI HERKESİ AĞLATTI

Dizinin en etkileyici sahnesi, dedesini çok özleyen küçük torun Nazif'in, dedesinin hapse girmeden önce teybe aldığı sesini tekrar tekrar dinlerken tüm ailenin bilmediği bir konuşmayı bulmasıyla yaşandı. Bu konuşmada dede Nazif'in tüm aile bireyleri için hissettiği duyguları en kalpten şekilde kayda alması ve bu konuşmaları salonda dinleyen ailenin acısı yürekleri dağladı. Dede Nazif'in sanki başına gelecekleri bilecekmiş gibi, küçük bir vasiyet ve veda niteliğindeki bu konuşma dizi izleyicilerini de gözyaşlarına boğdu.

"KARADAYI" DAVA DOSYASINI ALMAYI BAŞARDI

Yaptığı planın suya düşmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve Feride Hakime'nin gazabına uğrayan Mahir, tam adliyeden kovulmak üzereyken haklılığı ortaya çıkınca derin bir nefes alır. İnadının ve takipçiliğinin ödülünü alan Mahir'e en büyük ödül babasının dava dosyasını almak oldu. Dosyayı aldıktan sonra ilk işi cinayet mahallini araştırmak olan Mahir, burada bir parmak izi buldu ve Feride ile paylaştı. Dizinin final sahnesinde parmak izinin Nazif Kara'ya ait olmadığı anlaşıldı. Peki bu parmak izi kime ait?


CANLI YAYIN