STÜDYODA EĞLENCELİ DAKİKALAR!

GİRİŞ TARİHİ:  05.02.2013, 10:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Şubat 2013 Salı, 14:42

atv’nin bilgi yarışması “KİM MİLYONER OLMAK İSTER”in 4 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde renkli ve eğlenceli anlar yaşandı. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki MELTEM YILMAZ keyifli sohbeti ve eğlenceli tavırlarıyla tüm stüdyoyu neşelendirdi.

atv'nin bilgi yarışması "KİM MİLYONER OLMAK İSTER"in 4 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde renkli ve eğlenceli anlar yaşandı. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki MELTEM YILMAZ keyifli sohbeti ve eğlenceli tavırlarıyla tüm stüdyoyu neşelendirdi. "Baraj sorusuna en çok sizinle daha fazla konuşmak istediğim için gelmek istiyorum" demesi Kenan Işık'ı gülümsetti.
Başarılı bir yarışma çıkaran Meltem, "WC'nin açılımı nedir?" sorusunda önce telefon jokerini, sonrasında çift joker hakkını kullandı ancak iki cevabında da "su dolabı" doğru yanıtını veremedi.

Yarışma boyunca 'Ay Kenan Bey' lafını sık sık kullanan Meltem sosyal medyada büyük ilgi gördü. Pazartesi akşamı 'Ay Kenan Bey' başlığı Twitter Türkiye TT listesine girmeyi başardı. Ayrıca Kenan Işık'ın ismi de uzun bir süre TT listesinde yer aldı.

İşte o anlar;



CANLI YAYIN