Tatilin Bedeli Çok Ağır Oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  11.02.2014, 10:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Şubat 2014 Salı, 10:36

Karadayı, tüm kişilerde 10.34 izlenme oranı ve 24.17 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 10.07 izlenme oranı ve 23.68 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Kafa dinlemek için kaçamak bir tatil yapan Feride ve Mahir'in peşine adam takan Mehmet Saim Bey kızının tatil fotoğraflarını ele geçirdi. Bu beraberliği bitirebilmek için son çare olarak Nazif Kara'yı yanına çağırttı. Kızının ve Mahir'in resimleri üzerinden Nazif Kara 'ya davası ile ilgili şantaj yapan Mehmet Saim Bey Nazif Kara tarafından terslendi.
Deliye dönen Mehmet Saim Bey bu fotoğrafları ifşa etti ve sırf Mahir'den ayrılsın diye kızının mesleğiyle oynadı. Bu fotoğraflar üzerine Yargıtay Hakimi, Nazif Kara hakkında verilen beraat kararının kurul tarafından bozulacağını, yeniden yargılama için dosyanın gönderileceğini ve bu davanın hakiminin de başkası olacağını Feride'nin yüzüne söyledi.

Nazif Kara yeniden hapishaneye mi girecek? Feride meslekten atılacak mı? Cevaplar 17 Şubat Pazartesi akşamı atv'de…

İKİ BABA KARŞI KARŞIYA GELDİ SOSYAL MEDYA "NAZİF KARA" DEDİ…

Yeni bölümüyle ekrana gelen Karadayı, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan yapımlarından biri oldu!
Nazif Kara ve Mehmet Saim Şadoğlu'nun karşı karşıya geldiği, nefesleri kesen sahnenin ardından "Nazif Kara" başlığı Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı ve bölüm sonuna kadar yerini korudu.

CANLI YAYIN