Zahide ile Yetiş Hayata hayvan hakları için destek verdi

GİRİŞ TARİHİ:  21.02.2014, 11:26

Son günlerde birbiri ardına gelen hayvanlara yapılan şiddet ve tecavüz vakaları üzerine Türkiye’nin birçok yerinde yürüyüş yapıldı ve imza toplandı. Bu şiddete dayanamayan Zahide Yetiş’de hayvanlara destek olanlar arasındaydı.

Geçtiğimiz hafta Yedikule'ye giderek dört ayaklı patilere destek veren Zahide Yetiş, Pazar günüde Taksim'deydi. Zahide Yetiş; "Hayvanların uğradığı şiddeti gördükçe, neredeyse yemek bile yiyemez oldum, geceleri uykularım kaçıyor, dayanamıyorum artık birileri bu vahşete dur demeli '' diyerek düşüncelerini dile getirdi.


"Zahide ile Yetiş Hayata" adlı programında da bu konuyu dile getiren Zahide Yetiş; " Hayvanlar; korumamız, kollamamız gereken varlıklar, onlar bize emanet. Tecavüz ve şiddet kabahat olmaktan çıkıp, suç kapsamına girmeli ve çok daha büyük cezalar verilmeli. Yoksa caydırıcı şartları olmazsa her önüne gelen kötü niyetli kişiler rahatlıkla bu tarz iğrençlikleri sergilemeye devam eder'' diyerek gözyaşlarını tutamadı.



Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan programda Zahide Yetiş, uzman konukların yardımıyla ihtiyacı olanlara destek olup sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor.
CANLI YAYIN