“Bugünün Saraylısı” oyuncuları sezona hazır!

GİRİŞ TARİHİ:  27.08.2014, 12:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Eylül 2014 Cuma, 12:21

Yapımcılığını Avşar Film’in, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı dizinin başrollerinde Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Hatice Aslan, Serhat Teoman ve Nazan Kesal yer alıyor.

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı dizinin başrollerinde Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Hatice Aslan, Serhat Teoman ve Nazan Kesal yer alıyor.
"Bugünün Saraylısı" oyuncuları yeni sezon için tanıtım çekiminde bir araya geldi.
Yeni sezonda izleyici ile buluşmak için gün sayan Bugünün Saraylısı'nın yönetmeni Bahadır İnce diziyle ilgili tüyoları DİZİ TV'ye verdi. Yeni sezonda farklı karakter ve konularla izleyici karşısında olacağını söyleyen Bahadır İnce; "Bugünün Saraylısı kadın hikayesi ağırlıklı görünse bile aslında burada en büyük oyun kurucular erkek karakterler. Bütün dramatik eserlerde bunlar geçerli. Yan karakterlerin hepsinin karakterini belirlediğimizi düşünüyorum. Özellikle ana hikayemiz olan Ayşen karakteri, Ayşen ve Ata ilişkisi onun dışında bunu da süsleyecek hikayelerin altının dolu olmasından kaynaklıyor" dedi.
Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Bugünün Saraylısı yeni sezonda kadrosuna yeni bir isim daha ekliyor "Hatice Aslan.
Ayşen'in halası olarak diziye katılan "Hatice Aslan"ın karakteri ile ilgili bilgiler veren Bahadır İnce şunları söyledi; Hatice Aslan Türkan karakteri ile dizimize dahil oluyor. Kayseri'deki kökleri ile alakalı Ayşen'in daha yarım kalmış seyircinin bilmediği ve merak ettiği taraflarını açıklayacak bir karakter. İstanbul'daki hikayemize de çok büyük destek verecek, güçlü karakteri ve güzelliğe ile hikaye başka taraflara doğru ilerleyecek ve izleyiciyi şaşırtacak" dedi.
Bahadır İnce yeni sezonda izleyiciyi çok heyecanlı bölümlerin beklediğini söyledi.
CANLI YAYIN