Sosyal Medyada Herkes, #önceadamol dedi…

GİRİŞ TARİHİ:  26.11.2014, 11:03

Turkuvaz Medya Grubu olarak destek verdiğimiz, “Önce Adam Ol” kampanyasının Twitter için belirlenen #önceadamol etiketi Twitter da Türkiye Trending Topics listesinde ilk sıradaydı…

Turkuvaz Medya Grubu olarak destek verdiğimiz, "Önce Adam Ol" kampanyasının Twitter için belirlenen #önceadamol etiketi
Twitter da Türkiye Trending Topics listesinde ilk sıradaydı…

"Herkese Karşı Her Türlü Şiddetle Mücadele Etmek" ilkesiyle yola çıkan, KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) bu bağlamda geçen yıl 25 Kasım da yürütülen ve büyük ilgi gören 'erkeksen öfkeni yen' kampanyası gibi etkili bir kampanya hedefleyerek kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacı ile bu şiddetin en önemli failleri olan erkekleri muhatap alan bir kampanya yürütmüştü. Bu yıl ise "#önceadamol" sloganıyla yola çıktı.


Turkuvaz Medya Grubu olarak destek verdiğimiz, "Önce Adam Ol" kampanyasının Twitter için belirlenen #önceadamol etiketi, "Kaçak" dizisi yeni bölümüyle birlikte kullanılarak Twitter da Türkiye Trending Topics listesine girerek birinci sırada yerini alarak "TT" oldu.

#önceadamol etiketi "Kaçak" yeni bölümünün başlamasıyla Twitter Türkiye Trend Topics listesine girdi ve ilk sıraya kadar yükseldi. Etiketin yanı sıra dizi oyuncularının performanslarının da kullanıcılar tarafından, büyük bir hayranlıkla izlenildiği vurgulandı.

CANLI YAYIN