Mine de benim gibi naif bir karakter

GİRİŞ TARİHİ:  01.05.2015, 10:20

'Kara Ekmek' dizisinde rol alan Elifcan Ongurlar: Dizideki 'Mine'yle çok ortak noktamız var. Ben de tıpkı 'Mine' gibi çok merhametli ve naif bir karakterim. Birbirimize benziyoruz

atv'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi 'Kara Ekmek'te 'Mine' karakterini canlandıran Elifcan Ongurlar, diziyle ve canlandırdığı karakterle ilgili konuştu:

AİLEM HER ŞEYİM
'Mine', 'Taylan'dan tamamen vazgeçmedi. Şimdilik durum öyle gösteriyor ama her hafta o kadar farklı senaryolar okuyoruz ki, bir sonraki bölümde neler olacağını hiç bilmiyoruz. Şimdilik 'Taylan'dan vazgeçmiş gibi görünüyor ama sürprizler olabilir.
'Mine', 'Ali'yi her şeyden önce insan olarak çok seviyor, 'Taylan'dan da üzücü bir darbe aldıktan sonra 'Ali'nin ne kadar iyi bir insan olduğunu daha iyi anlıyor ve onu yeniden sevebileceğini düşünüp 'Ali'ye geri dönme kararı alıyor.
Dizide canlandırdığım 'Mine'yle çok ortak noktamız var. Ben de tıpkı 'Mine' gibi çok merhametliyim. Sevdiğim insanları mutlu etmeyi severim. Özellikle de ailem için elimden geleni yaparım. 'Mine' de böyle bir karakter... Ablası, ailesi üzülmesin diye elinden geleni yapıyor. İkimiz de naif karakterleriz.

İNİŞLİ ÇIKIŞLI ROL HOŞUMA GİDİYOR

'Mine', 'Asiye'nin ölmediğini söylememek için büyük bir sır saklıyor. Bu sırrı daha ne kadar saklayacak biz de merak ediyoruz. 'Mine', dizide en kontrollü olması gereken karakter... Çünkü iki tarafı da dengede tutması gerekiyor. Bazen babasına ne diyeceğini bilemiyor. Ama bu durum Elifcan olarak beni çok mutlu ediyor. 'Mine' çok inişli çıkışlı bir karakter olduğu için mesleki açıdan beni besliyor.

Sabah/ Günaydın

CANLI YAYIN