Kertenkele’de aşk rüzgârları esiyor…

GİRİŞ TARİHİ:  21.05.2015, 14:06 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:30

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana tüm Türkiye’de büyük beğeniyle seyredilen “Kertenkele” dizisinde, Aşk rüzgârları esiyor.

Her bölümünde birbirinden ilginç hikâyelerle ekrana gelen Kertenkele dizisi şimdiye kadar yer verdiği evrenin sırlarından, kuantum fiziğine, Dünya hayatından, ahiret yaşamına kadar insanları bilgilendirici ve eğitici yönüyle tüm seyirciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Mahalle hayatıyla, eğlenceli karakterleriyle, aşk ve hüznün yer aldığı, hayatın içinde olan pek çok şeyi bulmanın mümkün olduğu dizide, güncel olayların komedi unsurlarıyla süslenerek ekrana gelmesinin yanı sıra, birbirinden farklı konularıyla ekranda yer alan "Kertenkele" dizisi, yeni bölümüyle romantik aşk dizilerini ve filmlerini aratmayacak.

"Aşktan aşka fark var" diyen "Kertenkele" dizisi 30. bölümünde aşkın hallerini sunuyor…

Cumartesi akşamı 30. bölümüne özel olarak hazırlanan "Aşk" temasının islendiği, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Kertenkele dizisinde, aşkın en masum ve saf halinden, imkânsız aşka, romantik ve tutkulu aşktan, arkadaşça olan aşka kadar, aşkın birçok haline şahitlik edeceğiz.

Hemen hemen her oyuncunun karakterinde Aşk'a vurgu yapılan ve Aşkın dili olsa neler anlatır' ın, adeta dile gelmiş halinin ekrana taşınacağı yeni bölümde, birden fazla âşıkla, aşka tanıklık edeceğiz.

Gerçek aşkın kahramanı olmaya aday fakat imkânsız bir aşk olarak görülen Zehra ile Kertenkele' nin aşkı… Yeni bir aşkın tomurcuklarının filizlendiği Semih ve Betül'ün aşkı… Masum saf duygularla bağlanmış Levent'in, Selin ile olan aşkı… Evli olan, ama ilk günkü gibi birbirlerine aşık olan, seyrettikleri aşk filminde bile aşka aşık olan Ünsal'la, Hale'nin aşkı..
Kertenkele'nin yeni bölümünde aşkın seyri belli oluyor…
Ziya hocanın, Kertenkele olması şokunu daha yeni atlatan Zehra'nın, âşık olduğu ve roman kahramanı olarak gördüğü gizemli aşkının kimliğinin belli olması neleri değiştirecek.
Kalbinin sahibini bilmek isteyen Zehra karakteri, sevdiği tek adam da, 3 farklı kişiyi tanıyor, fakat 3 farklı kişi içinde tek bir kişiye âşık. Peki, ama sevdiği kişi kim? Sevdiği kişi gerçek mi? Engel tanımayan aşkta, "Gönlümün sahibi sen isen, imkânsız bir aşkın kollarında yok olmaya razıyım" diyen Zehra, âşık olduğu kişiye aşkını itiraf edebilecek mi?

Kertenkele'de "Aşk" dolu bir bölüm seyirciyi bekliyor.





CANLI YAYIN