Küçük Ece’ye aile aranıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
Küçük Ece’ye aile aranıyor!

Ailesini kaybeden küçük kıza sahte bir aile aranıyor!

Küçük Ece, bir ay önce korkunç bir trafik kazasında ailesini kaybetti. Anne ve babasını kaybeden küçük kızın başına milyonda bir görülen bir şey geldi: Hafızasını yitirdi! Hafızasını kaybetmek gibi şanssız bir olay, bu küçük kız için yeni bir şans olabilir. Şimdi Ece için yeni bir umut belirdi; hayata tutunmak için… Yürek dağlayan olayı duyan herkesi derinden yaraladı. Ama şimdi bir umut ışığı doğdu. Birbirini tanımayan 7 kişi, bu minik kız bir araya geldi ve bir plan yaptı.

atv'nin 17 Şubat Çarşamba günü, yeni başlayacak olan dizisi Aile İşi, trafik kazasında tüm ailesini kaybeden küçük Ece'ye, sahte bir aile kurulmasını konu alıyor. 7 kişiden oluşan, anne, baba, babaanne, dede, abla, abi ve amca rolünde hiçbir açık vermeyecek şekilde kurulacak bu sahte aile, küçük kıza hafızasını geri kazandırmaya çalışacak.

Eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi Aile İşi'nin başrollerini, Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Can Bonomo, Sait Genay, Murat Akkoyunlu, Osman Wöber, Mine Kılıç, Şafak Karali, Özgür Emre Yıldırım gibi isimler paylaşıyor.

Talihsiz bir kaza sonucu ailesini kaybeden minik Ece için herkes seferber oldu. Siz de bu masum oyunun bir parçası olmak istemez misiniz?

1. fragman için tıklayın

2. fragman için tıklayın

3. fragman için tıklayın

CANLI YAYIN