35 gündür aranıyordu, ölü bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
35 gündür aranıyordu, ölü bulundu!

Hamide ve Ramazan çiftinin oğulları Mehmet Işıkoğlu ölü bulundu.

16 Şubat 2016'da Adana'dan yayına gelen Hamide ve Ramazan çifti oğulları Mehmet Işıkoğlu'nun kayıp olduğunu ve bulunmasını istediklerini söylediler. Eşine silah işine gireceğini söyleyerek evden ayrıldı…

Adana'da yaşayan Mehmet Işıkoğlu evli ve 1 çocuk babasıydı. 21 Ocak'ta eşiyle beraber evindeyken Mehmet'e bir arkadaşından telefon geldi. Telefonu kapattıktan sonra eşine arkadaşımla silah alım-satım işine giriyoruz. Bu işte çok para var; biz de çok para kazanacağız diyerek evinde bulunan 7.700TL'lik birikmiş parasını da alıp ayrıldı. 2 saat içinde tekrar eve döneceğine dair söz verdi. Gece saat 23.00 sularında eşini arayan Mehmet, yemek hazırlamasını eve doğru geldiğini söyledi. Fakat Mehmet belirttiği saatte evine gelmedi ve merak eden eşi Mehmet'i aradığında telefonun kapalı olduğunu fark etti. Daha sonra ise kendisinden hiçbir şekilde kimse haber alamadı. Emniyete kayıp başvurusunda bulunan aileye Mehmet'in en son telefon görüşmesini eşiyle yaptığı ve telefon sinyaline en son Hatay Dörtyol'da ulaşıldığı tespit edildiği söylendi.

Mehmet'e ulaşmaya çalışan aile, dayı Tekin Göç'ten şüphelendiğini söyledi… Mehmet'i aramaya başlayan aile, eşine görüşeceğim dediği arkadaşını buldu ve ona Mehmet'in yerini sordular. Fakat arkadaşı, ben Mehmet'i aramadım. Telefonumu Mehmet'in kardeşine verdim biri aradıysa o aramıştır diyerek kendisinin görüşmediğini ifade etti. Bu suçlamaları ise Mehmet'in kardeşi emniyete verdiği ifadesinde kabul etmediğini söyledi.
Ailesi ise dayı Tekin Göç'ten şüphelendi. Şüpheli olarak dayısını görmelerinin sebebi ise, 4 yıl önce Mehmet ve dayısının arasında geçen bir husumette, Tekin Göç'ün Mehmet'i kimsenin haberi olmadan 2 hafta boyunca alı koyması ve ona şiddet uygulamasaydı. Anne ve babanın ithamları bu şekildeyken Tekin Göç canlı yayına geldi ve bu suçlamaları kabul etmediğini yeğenine böyle bir şeyi asla yapmayacağını söyledi.

Aileye gelen gizli telefon…

Mehmet'i arama çalışmaları devam ederken baba Ramazan'a bilinmeyen bir numaradan telefon geldi. Arayan kişi, oğlunuzu aramayı bırakın kendisi güvende hayatta. Geri dönecek ortalığı karıştırmayın diyerek uyardı. Bu telefondan sonra Emniyet, yaptığı araştırmalarla telefonun izini sürdü. Fakat telefon Adana Ceyhan'da bulunun bir ankesörlü telefondan gelmişti.

35 gündür aranan Mehmet Işıkoğlu, dün (25 Şubat Perşembe) ölü olarak bulundu… 21 Ocak'tan beri aranan Mehmet Işıkoğlu'nun cesedi dün, Adana'da kumluk bir araziye gömülü olarak bulundu. Çobanlık yapan bir vatandaş'ın hayvanların toprağı eşelediğini görüp merak etmesi üzerine kumların altında bir ceset olduğunu gördü ve jandarmaya haber verdi. Kayıp ihbarlarından yola çıkıp kimliğini tespit etmeye çalışan jandarma ekipleri Mehmet Işıkoğlu'nun eşini arayarak tespit etmelerini istedi Ve yapılan DNA testi sonucunda cesedin Mehmet Işıkoğlu'na ait olduğu anlaşıldı. Mehmet'in 14 yerinden bıçak darbesi alarak öldürüldüğü öğrenildi.


CANLI YAYIN