Bir mucize daha gerçek oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
Bir mucize daha gerçek oldu!

İstanbul, Beylikdüzü’nde yaşayan 19 yaşındaki Erdinç Gönül, bugün canlı yayına gelerek yıllardır görmediği annesinin bulunmasını istedi.

Erdinç'in anne ve babasının nikâhsız olan birlikteliğinden 19 yıl önce dünyaya geldi. Fakat ilerleyen zamanlarda anne ve babası anlaşamadıklarına karar verdi ve resmi nikâh olmayan ilişkilerini sonlandırmaya karar verdiler. Erdinç'i de alan babası, ailesinin yanında yaşamaya başladı. Bundan 8 yıl önce Erdinç için nüfus cüzdanı çıkartmaya karar veren babası, annesi Gülay Davulcuoğlu'nun buldu ve çocuklarının kimliklerini çıkardılar. Erdinç ise annesini o gün son defa gördü.

Aradan yıllar geçti, Erdinç'in vatani görevini yapma yaşı gelince annesine olan hasreti kat kat arttı. Annesini aramaya başlayan Erdinç, kimliğini çıkarttıkları zaman annesinin Çorlu'da kardeşiyle birlikte yaşadığını öğrendi. Fakat bu bilgiler onun annesini bulmasına yetmedi. Mayıs ayında askere gidecek olan Erdinç, daha fazla vakit kaybetmek istemedi ve Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden yardım istedi. Müge Anlı'ya annesinin bulunması için, "annemi bulmak istiyorum çünkü senelerdir yalnız büyüdüm. Annesiz büyümek çok zor. Bu yaşa kadar gelmek benim için kolay olmadı. Kimse annesizlik çekmesin. Tek istediğim anneme sarılmak". Olduğunu söyledi. Bir bebek bekleyen Erdinç son olarak sözlerine, "Eşim, 4 aylık hamile. Ona bakınca düşünüyorum; bir anne evladını 9 ay karnında taşıdıktan sonra nasıl vazgeçebilir? Et tırnaktan nasıl ayrılır? Ben annem için gecelerce ağladım. Büyürken anne desteği görmedim, eve gidip annecim diyemedim. Şimdi askere gideceğim, annemden helallik almadan gitmek istemiyorum" diyerek ekran başından annesine seslendi. Erdinç'in bu duygu yüklü çağrısından sonra canlı yayına gelen telefon stüdyodaki herkesi gözyaşlarına boğdu. Erdinç'in yıllardır görmediği annesi canlı yayına bağlandı ve Tekirdağ'da yaşadığını söyledi.


CANLI YAYIN