Müge Anlı bu kez kayıp olan papağını buldu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Müge Anlı bu kez kayıp olan papağını buldu

30 Mart Çarşamba yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her zamankinden farklı bir kayıp konusu vardı.

23 Mart'ta İstanbul Maltepe'de 5 yaşındaki gri bir Jako papağan kayboldu. Adı "Paşa" olan bu papağının bulunması için yayın esnasında fotoğrafını gösterildi ve reklam arasına girdi. Yayına kaldığı yerden devam eden Müge Anlı'ya, müjdeli haber hemen geldi. Canlı yayına bağlanan izleyici, kendisinin de papağının sahibiyle aynı yerde oturduğunu ve evinin balkonuna ekranda gösterilen papağının geldiğini söyledi. İzleyicinin bu telefonu üzerine Müge Anlı ekibi ve papağının sahibi Esin Bişar'la Maltepe'ye papağını bulan İnanç hanımın evine doğru yola çıktı.

Papağan Paşa stüdyoya geldi…

Alınan ihbar üzerine bulunan papağının, kendi papağanı Paşa olduğunu gören Esin Bişar, mutluluktan göz yaşlarına boğuldu. Paşa için, "bizim evladımız gibi. Sabah bizimle uyanır, bizimle yemek yer. Evde sürekli omuzlarımızda oturur. Evimizin yaramaz çocuğu gibi kendisi. Evde açık bıraktığımız camdan kaçtı çok pişmanlık duyuyorduk ama hiçbir zarar görmeden onu bulduk" dedi.

Canlı yayına gelen Esin Bişar ve eşi Müge Anlı'ya, "Size ne kadar teşekkür etsek az. Bizim yüzümüzü güldürdünüz. Günlerdir arıyorduk, civardaki tüm pet shoplara haber verdik. Sokaklara ilanlar astık. Hatta Paşa'yı bulan kişiye ödül bile vereceğimizi söyledik. İnanç Hanım ve siz sayesinde neşemize geri kavuştuk. Sizin gibi iyi, vicdanlı insanlar sayesinde Paşa'mıza kavuştuk" diyerek teşekkürlerini sundular.

CANLI YAYIN