Karavan hafta içi her gün atv'de!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Karavan hafta içi her gün atv'de!

"En leziz yemekleri ben yaparım'' diyen kadınlar ve "Mutfakta kadınlardan ne eksiğimiz var?'' diyen erkekler… İşte bu yarışma tam size göre!
Sunuculuğunu Didem Uğurlu'nun üstlendiği yeni yarışma programı "Karavan" hafta içi her gün atv ekranlarında! Karavan adlı bu yemek yarışmasında, kadınlar ve erkekler olmak üzere iki farklı takım yer alıyor. Her takım, özel olarak tasarlanmış karavanlarında, birbirinden leziz yemekler yapıyor. Aşçılıkta birbirinden iddialı 5 erkek ve 5 kadın büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele ediyor.

Yarışmadan elde edilen gelir sosyal sorumluluk projeleri için bağışlanacak!
Bu yarışmada kadınlar ve erkekler aşçılıkta oldukları kadar satış konusunda da ne kadar usta olduklarını gösteriyorlar. Her iki takım da güne, belirlenen menü için alışveriş yapmakla başlıyor. Bütçelerini en idareli şekilde harcayan yarışmacılar türlü zorluklara göğüs geriyor. Bakalım "mutfak alışverişini yapmakta ne var ki'' diyen erkekler, "evin bütçesi benden sorulur'' diyen kadınlara karşı durabilecek mi? Takımlar, günün en yüksek karını yapmak için mücadele ederken, izleyiciler için eğlence dolu dakikalar devam edecek. Bir yandan karavanlardan nefis yemek kokuları yükselirken, bir yandan her iki takım da halka açık bir alanda hazırladıkları yiyecekleri satmaya başlayacak. Bir haftanın sonunda en çok satışı yapan takımın yarışmacıları büyük ödüle adım adım yaklaşırken, diğer takımdan bir kişi de hayallerine veda edecek. Gelmiş geçmiş en leziz ve en heyecanlı yemek yarışma programı Karavan, hafta içi her gün saat 13.40'da atv'de!

CANLI YAYIN