Karavan Ramazan Özel’de duygu dolu anlar!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Karavan Ramazan Özel’de duygu dolu anlar!

Jüri üyesi Özlem Mekik gözyaşlarına hakim olamadı!

Yapımcılığını d&d Medya'nın üstlendiği, Didem Uğurlu'nun sunduğu Karavan Ramazan Özel' in jürisinde ünlü şefler Özlem Mekik ve Elif Korkmazel yer aldığı yarışma hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışma da genç şefler, tüm hünerlerini hafta boyunca büyük bir çabayla gösteriyor. Her gün farklı bir iftar menüsü hazırlayarak birbiriyle yarışan şeflerin mücadelesi ekranlara yansırken sosyal medyada da çok konuşulan konular arasına girdi.

Ramazan boyunca ekranlara gelecek programın bu hafta yayınlanan bölümünde duygu dolu sahnelerin yaşanmasına neden oldu. Jüri üyesi Şef Özlem Mekik'in kadınlar karavanında yarışan Seda'ya, babası ile ilgili sorduğu soru üzerine stüdyoya bir anda gözyaşları hâkim oldu. Seda, babasını şimdiye kadar hiç görmediğini, kendisini annesinin ve abisinin büyüttüğünü anlattı. Babasının kendisini hiç aramadığını merak etmediğini ve bir başkasıyla evlenip çocuk sahibi olduğunu söyleyen Seda, yaşadıklarını anlattıkça daha da duygulandı ve canlı yayında gözyaşlarına hâkim olamadı.

Jüri üyesi Özlem Mekik ise, Seda'ya; "senin duygularını hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Çünkü bu sebeplerden olmasa da, ben de baba özlemiyle yaşadım hala da yaşıyorum. Ben de babamı çok gençken kaybettim. Dünyada senin gibi birçok insan var babasız büyüyen, onu hiç görmeyen veya benim gibi babasını erken yaşta kaybeden. Sen kendine bunu yapmamalısın. Ayaklarının üstünde tek başına durabilen güçlü bir kızsın, kendini böyle üzmemelisin" diyerek sarıldı, Sedayı teselli etti.

CANLI YAYIN