Cuma akşamlarının vazgeçilmezi

GİRİŞ TARİHİ:  20.04.2019, 10:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Nisan 2019 Cumartesi, 10:46
Cuma akşamlarının vazgeçilmezi

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin yeni bölümü, Tüm Kişiler'de % 12,82 izlenme oranı ve % 29,10 izlenme payı, 20+ABC1'de % 10,55 izlenme oranı ve % 24,10 izlenme payı ve alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Geçtiğimiz akşam altıncı bölümüyle izleyicilerle buluşan Hercai 'de Miran, Reyyan'ın üzülmesine daha fazla dayanamaz ve kardeşini görmesi için Şadoğlu konağına gizlice girerler. Fakat görüşmenin sonunda ikisinin de arkasında birer silah belirir. Miran'ın ardında Azize Aslanbey, Reyyan'ın ise dedesi Nasuh Ağa vardır. Reyyan, Nasuh Ağa'nın önünde ölümle karşı karşıyadır. Gözyaşları içinde konuşan Reyyan dedesine kendisini neden hiç sevmediğini sorar. Reyyan'ı bulan Miran ise silahını Nasuh Ağa'ya doğrultur. Silahlar çekildiği sırada odaya giren Gül ise ablasıyla Miran'ın hayatını kurtararak konaktan çıkmalarını sağlar. Yaşadıklarına anlama veremeyen Reyyan, Miran'a neyin intikamını alıyorsun benden? Bu intikamın sebebi ne? Diye sorar. Miran ise tüm gerçekleri anlatır. Ailesini Hazar Şadoğlu'nun öldürdüğünü kendisini de yıllar boyunca bu intikamı almak için büyütüldüğünü, nefretten ve intikamdan başka bir şey bilmediğini tüm acı sözleriyle Reyyan'a anlatır. Fakat Miran'a bu intikam gün geçtikçe ağır gelir. Yaren ise planlarına devam ederek Azat ve Gönül'ü de ikna eder ve Reyyan'ı Miran'dan ayırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya başlarlar. Şadoğul'ları ve Aslanbey'ler için yeniden masaya oturmak zorunda kalır. Azize Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'nun borçlarına karşılık konaklarını isteyerek ellerindeki her şeyi almaya niyetlidir. Konakta ise Reyyan'ın zor günleri başlamıştır. Gönül ve annesi Reyyan'ı odaya kilitlerler. Bu duyan Miran konaktan Reyyan'ı alıp o'na salıncak kurduğu tepeye götürür ve bir sürprizi daha vardır. Ama Reyyan'a yaşadığı acılar çok ağı gelmektedir. "Hayatımda tek huzur bulduğum yer burasıydı burayı bile cehenneme cevirdin. Seni tanımasaydım bunlar başıma gelmezdi. O salıncakta kalbimi verdim, sana güvendim. Sen ise tüm güzellikleri yıkıp geçtin" der. Bu sözlere karşılık Miran Reyyan'ı sadece ikisinin bildiğini düşündüğü bir yere götürür. Fakat bilmediği şey arkasında Gönül ve Azad'ın olduğu. Miran'ın evde olmadığı anı kollayıp yakalayan Gönül, Reyyan'ın kapısına dikilir ve Miran'ın eşi olduğunu söyleyerek ya burada kalır eşimin kapatmasını olursun ya da Azad'la gidersin özgürlüğüne kavuşursun diyerek Reyyan'ın canını bir kez daha yakarlar.

Hem Türkiye hem de Dünya Trending Topics listesinde!
Dizinin 6. Bölüm etiketi #gidemezsin, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 1. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 4. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı. Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

CANLI YAYIN