Değişmeyen birinci! "Hercai"

GİRİŞ TARİHİ:  02.11.2019, 11:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Kasım 2019 Cumartesi, 12:34
Değişmeyen birinci! "Hercai"

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai, Tüm Kişiler kategorisinde %8,81 izlenme oranı ve %20,59 izlenme payı alarak en çok izlenen yapım oldu.

Hercai'nin 19. bölüm etiketi #bensendetutuklukaldim, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 1. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Dün akşam 19.bölümüyle izleyici karşısına çıkan Hercai'de aşkları için zorluklara göğüs germeye kararlı olan Miran ve Reyyan'ın aşkları bir tuzaktan daha kurtulmayı başardı.

Miran yaralarını Reyyan'la sarar!

Bugüne kadar oynadığı oyunlarla her istediğine sahip olan Azize Aslanbey, Miran ve Reyyan'ın aşkı karşısında daha fazla direnemez ve yıllardır Miran'ın üzerinde kurmuş olduğu hakimiyet parçalanır. Babaannesinin oynadığı oyunu ortaya çıkaran Miran ilk defa yüzleştiği bu gerçekle sarsılırken, gözleri önünde sevdiği adamın acı çekmesine dayanamayan Reyyan sevgisiyle Miran'ın yaralarını sarar. Azize'nin intikam sevdası uğruna masum insanların hayatlarını cehenneme çevirmesine artık seyirci kalamayan Esma ise Azize'yi durdurmak için Dilşah'ın kendisine emanet ettiği mektubu yıllar sonra Hazar'a teslim eder. Yıllar önce büyük bir sevdayla bağlandığı Dilşah'ın geçmişten uzattığı yardım eli sayesinde hazar, Miran'a kendisinin sucsuz oldugunu ispatlamaya çalışır. Fakat Azize'ye karşı verdiği bu mücadelede Aslanbey konağında hiç beklenmediği bir tehlikeyle karşılaşır.

CANLI YAYIN