Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 Haziran Perşembe neler oldu?

GİRİŞ TARİHİ:  18.06.2020, 13:20 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Haziran 2020 Perşembe, 14:59
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 Haziran Perşembe neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 18 Haziran Perşembe 2020!

Ablasını arayan Fatma Demirtaş'ın gözyaşları!

Ailesiyle birlikte Ankara'da hayatını sürdüren 52 yaşındaki Fatma Demirtaş evlatlık verilen ablası Nermin Erçevik bulmak için atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu.

1980'li yıllarda Elazığ'da yaşadığını öğrendiği ablasıyla bir türlü görüşemeyen Fatma Hanım, gözyaşlarına boğuldu. Annesiyle babası ayrıldığı için ablasını evlatlık verdiklerini daha sonra barışıp 3 çocuk daha yaptıklarını anlattı. "Yıllardır hayaliyle yaşadım, elini öpmek, kokusunu duymak istiyorum!" dediği ablasına seslendi. Ablasının SGK'da memur olduğunu ve Selim Toplu isminde bir orman mühendisiyle evlendiği bilgisini elde ettiğini anlattı. Fatma Hanım ablasının bulunması için canlı yayında çağrıda bulundu.

Erdal Özkaya'dan çelişkili sözler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 18 Haziran Perşembe 2020!

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde 22 Nisan 2019'da çıkan yangında Özkaya ailesinden 3 kişinin yanarak hayatını kaybettiğine dair herhangi bir ize rastlanmaması iddiaları beraberinde getirdi. Yangının muhtarlık seçimi dolayısıyla çıkarılmış olabileceği düşünüyordu. Gün ortasında çıkan yangında "3 kişi hayatlarını mı kaybetti yoksa başlarına bir şey mi geldi?" sorularına yanıt arandı.

Sinop'taki yanan evdeki 3 kişiye ne oldu?

Yangının üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen olaydaki hala sır perdesi aralanmadı. Hanife Özcan, Nurten Özkaya ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya'nın yangında öldüklerine dair bugüne kadar hiçbir ize rastlanmaması olayı içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Sinop'taki yangın olayında akıl almaz iddialar ortaya atıldı.

Erdal Özkaya neden çelişkili konuşuyor?

Karısı Nurten Özyaka'nın kendisini aldattığına dair çıkan dedikodulardan rahatsız olduğu bilinen Erdal Özkaya, 105 yaşındaki Hanife Özcan'ın çok rahat bir şekilde hareket ettiğini ve yangından çıkabileceğini söylemişti. Jandarmadaki ifadesinde yaşlı kadın için yatalak kelimesini kullanan Özkaya, böyle bir ifade vermediğini belirtmişti. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Erdal Özkaya'nın yaklaşık bir yıl önce verdiği röportajı ekrana taşıdı.

20 yıl sonra kızını buldu! Göz yaşartan konuşma!

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 18 Haziran Perşembe 2020!

51 yaşındaki Apil Aşır bir haftalıkken evlatlık verdiği kızı Özlem'in bulunası için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. 2000 yılında Adana Seyhan'da bir haftalık iken Dürdane Aşır 'den olan çocuğunu evlatlık verildiğini isminin değiştirilip Özlem olduğu belirtildi. Apil Aşır, yeni doğan bebeğini Mustafa Yıldız aracılığıyla Adana Seyhan Yeşilevler semtinde yaşayan Fatma- Reşat çiftine evlatlık verdiğini söyledi.

Yaklaşık bir saat sonra Özlem bulundu. Baba kızın telefon konuşması izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Genç kız gireceği üniversite sınavı sonrasında biyolojik ailesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmayı düşündüğünü söyledi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 Haziran Perşembe neler oldu?

Sinop'ta kaybolan 3 kişinin başına ne geldi? Fatma Demirtaş yıllardır aradığı ablasına kavuşabilecek mi? Apil Aşır bir haftalıkken evlatlık verdiği kızıyla kucaklaşabilecek mi?

18 Haziran Perşembe günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını canlı yayın bitiminden sonra tek parça kesintisiz olarak https://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/bolum sayfamız üzerinden izleyebilirsiniz..

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Haziran Perşembe

CANLI YAYIN