Maraşlı’nın 16. Bölümü’nde büyük aksiyon! Hastaneden kaçış

GİRİŞ TARİHİ:  03.05.2021, 23:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Mayıs 2021 Pazartesi, 23:13
Maraşlı’nın 16. Bölümü’nde büyük aksiyon! Hastaneden kaçış

Maraşlı dizisi her bölüm artan heyecanıyla atv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 16. Bölümü de akılda kalan sahneleriyle izleyicisiyle buluştu.

Maraşlı 16. Bölüm aksiyonlu kaçış sahnesiyle gündeme oturdu. Cezaevinde yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılan İlhan ile kalp krizi geçirdiği için aynı odada onunla birlikte kalan Aziz, hastaneden kaçtı.

"Tuvalet temizlerken öleceğime kaçarken ölürüm"

Eşinin ameliyat olması gerektiğini söyleyen doktoru rehin alan bir kişinin ortalığı karıştırması üzerine fırsattan yararlanan Aziz ve İlhan jandarmaların elinden kurtuldu. Kaldıkları hastanede olay çıkması üzerine jandarmanın dikkatinin dağılmasını fırsat bile baba – oğul, kaçış planını uygulamaya koydu.

Kaçış sırasında İlhan soğukkanlılığını korurken Aziz'in sürekli olarak oğlunu vazgeçirmeye çalışması dikkat çekti. Aziz, "Yakalanırsak bir de bunun cezasını çekeceğiz, duralım" derken, oğlu İlhan, "Tuvalet temizlerken öleceğime kaçarken ölürüm" diye yanıt verdi.

Maraşlı'da kaçış planı tuttu mu?

Rehin alınan doktorun kurtulmasıyla birlikte yeniden Aziz ile İlhan'ın odasına dönen jandarmalar ise boş odayla karşılaştı. Kaçan ikiliyi aramaya koyulan jandarma ekipleri ile hastanede bir kovalamaca yaşandı.

Aziz ve İlhan hastaneden çıkarken ise bir hastane personeline fark edilmekten kurtulamadı. Türel ailesinin erkekleri, taksiye binerek hastanenin önünden uzaklaştı.

Sahneyi izlemek için tıklayın

Maraşlı 16. Bölüm özel video bölümüne ulaşmak için tıklayın

Kaçıranlar için Maraşlı 15. Bölüm tek parça izle

CANLI YAYIN