Fikret, Ümit’i ölüme mi terk etti?

GİRİŞ TARİHİ:  06.05.2021, 22:22
Fikret, Ümit’i ölüme mi terk etti?

Bir Zamanlar Çukurova atv ekranlarında üçüncü sezonuyla da fırtına gibi esiyor. Dizinin yeni bölümünde Fikret ve Ümit arasındaki gerginlik tırmanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm heyecanı, Ümit'in merdivenlerden düşmesiyle farklı bir boyuta ulaştı. Amcasına rest çektikten sonra Müjgan'la görüşen Fikret, eşyalarını toplamak için gittiği Ümit'in evinde beklemediği bir manzarayla karşılaştı.

Çukurova'dan ayrılacağını söyleyen Fikret, Ümit'in büyük tepkisini çekti. Fikret'e kiminle gittiğini soran Ümit'i cevabı beklemeyerek "Büyük aşkınla kaçıyorsun. Öğrenmesem söylemeyecektin" dedi. Fikret'in aşk için intikamdan vazgeçtiğini söyleyen Ümit'in davranışları şaşırttı.

Ümit bir türlü sakinleşmedi

Demir'i birlikte bitirme planlarını hatırlatan Ümit, Fikret'in kendisini dinlememesi üzerine bardak fırlattı. Ümit'in sakinleşmemesi üzerine gerilim her an daha da arttı.

Fikret, "İntikam işi senin Demir'e olan büyük aşkınla bitti" derken, Ümit ise Fikret'i suçlamaya devam etti. Fikret'i kolundan tutarak durdurmaya çalışan Ümit kendini kaybetti.

Ümit, "Demir her şeyi öğrenmiş. Bu işe Ümit'i ben soktum diyeceksin. Gidip benim onu çok sevdiğimi anlatacaksın" diyerek Fikret'e vurmaya başladı. Fikret'e vururken dengesini kaybeden Ümit, merdivenlerden yuvarlandı. Fikret ise baygın halde yerde yatan Ümit'in başında bir süre bekledikten sonra kaçtı.

Sahneyi izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN