Kim Milyoner Olmak İster “Yeşilçam” sorusuyla yarışmacıyı zorladı

GİRİŞ TARİHİ:  09.05.2021, 23:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Mayıs 2021 Çarşamba, 12:13
Kim Milyoner Olmak İster “Yeşilçam” sorusuyla yarışmacıyı zorladı

9 Mayıs Kim Milyoner Olmak İster soruları büyük beğeni toplarken oyuncu olmak istediğini söyleyen Abdülkadir Demir’e Yeşilçam sorusu denk gelmesi ilginç bir tesadüfe sahne oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'in genç yarışmacısı Abdülkadir Demir, başarılı performansıyla alkış topladı. Oyunculuk hayali olduğunu söyleyen ve yavaş yavaş setlere gitmeye başladığını anlatan Demir, kazanacağı parayla oyunculuk eğitimi almak istediğini söyledi.

Lise mezunu olduğunu söyleyen genç yarışmacı, otellerde taklit yaptığını ve oyunculuğa gönül verdiğini ifade etti. Yaptığı taklitlerle Kenan İmirzalıoğlu'nu ve stüdyodakileri güldüren Demir, 30 Bin TL'lik soruyu da açtırarak hayallerine yaklaştı.

Yeşilçam'ın kötü adamları Kim Milyoner Olmak İster sorusunda

Oyunculuğa gönlünü kaptıran Abdülkadir Demir, Kim Milyoner Olmak İster'de çıkan Yeşilçam sorusuna ne cevap verdi? İşte genç yarışmacıya çıkan "Yeşilçam'ın kötü adamı" sorusu:

Bir röportajında, "Ben aslında kötü adamı oynayarak insanları aydınlattığım için İçişleri Bakanlığından takdirname bile aldım" diyen Yeşilçam oyuncusu kimdir?

A) Erol Taş

B) Coşkun Göğen

C) Bilal İnci

D) Nuri Alço

Doğru Cevap: Nuri Alço

Kim Milyoner Olmak İster'de çıkan Yeşilçam sorusunun cevabı Nuri Alço oldu. Yeşilçam'ın efsane oyuncusu ile ilgili çıkan soruya oyuncu adayı Abdülkadir cevap verirken oldukça zorlandı.

Her Pazar atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, soruları ve farklı yarışmacılarıyla izleyenleri ekran başına davet ediyor.

Siz de Kim Milyoner Olmak İster sorularıyla eğlenerek para kazanmak isterseniz hemen başvuru yapabilirsiniz.

CANLI YAYIN