22 kere birinci!

GİRİŞ TARİHİ:  04.12.2023, 17:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Aralık 2023 Salı, 08:58
22 kere birinci!

Kasım ayında da televizyon kanallarının web siteleri arasında yapılan araştırmaya göre 22 kategori birinciliğiyle lider atv.com.tr 🏆

'Dizi atv'de izlenir' sloganıyla en iyi yerli dizileri, muhteşem programları, benzersiz filmleri izleyicisiyle buluşturan atv, dijitalde de liderliğini sürdürüyor. Dijital yıldızı olan atv, Kasım ayında da TV kanallarının web ve mobil uygulamaları arasında da birinci sırada yer aldı. Yılın ilk 10 ayı dikkate alındığında rakiplerinden açık ara farkla önde olan atv, Kasım ayını da önde kapattı. Kasım ayında atv.com.tr web metriğinde "Views Per Real User", "Visits Per Real User", stream metriğinde "Real User", "Views", "Visits", "Reach", "Visits Per Real User", "Audience Share", "Duplication On Any Media" uygulamada ise "Real User", "Views", "Visits", "Reach", "Time", "Audience Share", "Average Time Spent", "Relative Share Of Time", "Average Time Viewed", "Average Minute Rating", "Views Per Real User", "Visits Per Real User", "Duplication On Any Media" kategorilerinde birinci oldu.

En güncel içerikler atv.com.tr'de!

Dizi, program ve haberlerden en hızlı şekilde haberdar olmak isteyenlerin tercihi olan atv.com.tr, en güncel içerikleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Dizi ve programlardan öne çıkan detaylar, özel görüntüler de atv'nin resmi sitesinde yer alıyor.

Dijitalde gösterdiği performansla yıllardır dikkat çeken atv, hem web sitesi hem de mobil uygulamasıyla atv canlı yayın izleme imkanını sunmaya devam ediyor.

Siz de aradığınız tüm içeriklere ve atv canlı yayınına atv.com.tr'den ulaşabilirsiniz.
CANLI YAYIN