13 Eylül 2021, Pazartesi 08:00

Kahvaltı Haberleri 1066. Bölüm

Diyanet'i hedef alanlara yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet'i hedef alan spekülasyonlara tepki gösterdi. Birlik ve beraberlik içinde yola devam etmenin önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet'in çalışmalarının büyük önem taşıdığını ifade etti.

Suriye'ye geri dönüş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriyeli mültecilerin ülkelerine dönmesi için çalışmaların bağladığını açıkladı. Mültecilerin zorla gönderilmeyeceğini belirten Çavuşoğlu, "Savaş devam ederken gönderemezdik. Onlara, kendi ülkelerinde iyi bir hayat sunarak ülkelerine dönmelerini sağlayacağız" dedi.

Irak'tan acı haber

Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada Sözleşmeli Piyade Er Ömer Faruk Erdem şehit düştü. PKK'lı teröristlerin Pençe-Şimşek Harekat Bölgesi'ndeki üsse uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlayan çatışmada şehit olan Ömer Faruk Erdem'in cenazesi memleketinde toprağa verilecek.

Saç ekimi sırasında ölüm

İtalya'da kuaförlük yapan 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ekimi için Türkiye'ye geldi. Operasyon sırasında yaşamını yitiren Gül'ün şüpheli ölümüyle ilgili olarak saç ekimini yapan doktor gözaltına alındı. Bağcılar'da bir özel hastanede meydana gelen olayın ardından genç adamın yakınları hastaneyi suçladı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN