15 Eylül 2021, Çarşamba 08:00

Kahvaltı Haberleri 1068. Bölüm

Büyük ve güçlü Türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de işçilerle bir araya geldi. "Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür" sözlerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin hızlı yükselişine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, pozitif yükselişin artarak devam edeceğini vurguladı.

Afganistan'da kadınlar işbaşı yaptı

Afganistan'da yönetimi ele geçiren Afganistan'dan beklenmedik bir hamle geldi. Kabil Havalimanı'nda 30 kadın işbaşı yaptı. Havalimanında çalışan eski personellere de işe dönmeleri yanında bir çağrı yapıldı. Basın toplantısında dünya medyasının karşısına çıkan Taliban'ın dışişleri vekili, Afganistan'ın yeniden inşası için Türkiye'nin yardımının gerektiğini söyledi.

Mehmet Aydın hakim karşısında

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın için 75 bin 260 yıl hapis cezası istendi. Üç yıl kaçak yaşadıktan sonra teslim olan Mehmet Aydın hakim karşısına çıktı. Yaptığı işin ticaret olduğunu savunan Aydın, mahkemeye dört sayfalık savunma sundu. Mağdurları anaparayı ödeyerek beraat etmek isteyen Aydın'ın planı tutmadı. Mahkeme, Tosuncuk'un tutukluluğunun devamına karar verdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN