23 Temmuz 2021, Cuma 19:00

atv Ana Haber 8428. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Erdoğan afet bölgesinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Karadeniz'de afet bölgesindeydi. Rize ve Artvin'de yapılan çalışmaları yerinde izledi, ardından da hemşehrileri ile bir araya geldi. "Yamaçlara yüksek katlı bina yapmayın" uyarısında bulundu. Afet bölgesine yeni konut müjdesi verdi.

**

Gazetecilerden o desteğe tepki

Siyasilerden sonra gazeteciler de bağımsız olduklarını öne süren ama Amerika merkezli bir vakıftan para yardımı alan meslektaşlarını sert sözlerle eleştirdi.

**

Zincirin son halkası da tamam

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Türkiye'nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayetinde zincirin son halkası da tamamlandı.

**

Saplantılı aşk dehşeti

Tehditler etti yetmedi adam tutup dövdürttü. İddiaya göre ayrılığı kabullenemeyen genç kadın eski erkek arkadaşına kabusu yaşattı.

**

Uyanıkların 'Taksimetre' oyunu

İddiaya göre taksimetre ile oynayan bazı şoförler aynı mesafe için daha fazla para istiyor. Bu sahtekarlığa başvuran 400 taksicinin çalışma izni iptal edildi.

**

Otogarda dönüş yoğunluğu

Memlekete sevdiklerine ziyarete gidenler veya bayramı fırsata çevirip tatile gidenler artık bayramın son gününde memleketten getirdikleri yiyeceklerle İstanbul'a dönmeye başladılar.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN