10 Mayıs 2024, Cuma 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3337. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Şüphe oklarının yöneldiği en yakın arkadaşı konuştu. ''Arkadaşımın çift kişiliği vardı.''

Şüphe oklarının yöneldiği arkadaş Burhanettin Öztürk, Müge Anlı ekibine konuştu. Evli ve üç çocuk babası Burhanettin Öztürk, Şaban ve eşine karşı bir yanlışının olmadığını, Şaban ile iki sıkı dost olduklarını, Emine ile bazı dedikodular çıktığını, Şaban'a da bunların dedikodu olduğunu söylediğini anlattı.

Şaban Ataş'ın kaybolduğu gün görüştüğü arkadaşı canlı yayında. Ayrılmaz ikilinin arasına ihanet mi girdi?

Burhanettin Bey, Şaban'ın parası ve zaafı olduğu kadınlar ile bir maceraya atılmış olabileceğini anlattı. Müge Anlı, yakın arkadaşı olduğu söylediği Şaban'ın pis işlerini neden canlı yayında döktüğünü sordu. Burhanettin Bey bildiği her şeyi anlattığını, bunların telefon kayıtlarında da çıkacağını söyledi.

Katil zanlısı eş bir kez daha hakim karşısındaydı. Cumhuriyet savcısı, mütalaasında suçun sabit olduğunu belirtti.

Tayfur Kılıç, cenazeyi attığı uçurumu gösterdi. Ekipler uçurumda arama yapmış ama Bedriye'nin cesedi bulunamamıştı. Aile cesedinin bulunması için yeniden başvuru yaptı fakat cenazeye rastlanılmadı. Cenaze bulunamayınca Tayfur Kılıç ifadesini değiştirip karısını öldürmediğini söyledi. Fakat cumhuriyet savcısı mütalaasında suçun sabit olduğunu belirtti.

Nuran Şahin'in kaybındaki soru işaretleri. 82 yaşındaki adama ait tarlalar eşinin üzerine nasıl geçti?

Ömer Bey, Nuran ve kocası tarafından dolandırılmadığını, babasının 6 tarlasını Mustafa'nın üzerine verdiğini anlattı. Ömer Bey Mustafa'nın gelip para istemeden tarlaları devrettiğini söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN