1 Ekim 2021, Cuma 16:20

Esra Erol'da 1305. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Filiz Hanım, ağlayarak stüdyoya geldi ve derdinin çok büyük olduğunu söylerken Esra Erol, Filiz Hanım'ın İstanbul'dan geldiğini, 21 yaşında üniversite öğrencisi Gülşah Kemal'in evi terk ettiği bilgisini verdi. Filiz Hanım, kızının geri dönmesi için yalvarıp ağladıktan sonra eşinin 7 sene önce öldüğünü, 2 kızının 1 oğlu olduğunu, saçını süpürge ettiğini, kızının üniversiteye kayıt olduğunu ama 2 senedir gitmediğini, kızının psikiyatrik sorunları olduğunu belirtti. Filiz Hanım, görümcesinin kızının eski kocasının Akan Adar'a kızının kaçtığını anlatarak Akan Bey'in ölen kızının cenazesine geldiğini, orada tanıdığını belirtti.

Filiz Hanım, kızının evi terk edip Akan Bey ve kızı ile birlikte yaşamaya başladığını yani 3 kişinin evde kaldığını söyledi. Kızının psikolojik rahatsızlığı olduğunu öne süren Filiz Hanım, kızının 1 buçuk seneden beri tedavi gördüğünü, denize atlamaya kalktığını, kendisini zehirlemeye de çalıştığını, kızının hayatından şüphe ettiğini vurguladı. Gülşah, o kadın diye hitap ettiği annesinin yalan söylediğini, Akan Bey'in sahte polislik falan yapmadığını savununca Filiz Hanım elinde fotoğraflar olduğunu, adamın sahte polislik yaptığını ileri sürdü. Gülşah, annesine dönmeyeceğini, kendisini satıp kullanmaya çalıştığını, annesinin kanallara çıkıp para toplamaya çalıştığını söyledi.

Gülşah, annesinden davacı da olmuş olduğunu, şu an sebebini hatırlamadığını ama dava açtığını söyledikten sonra "Annem beni pazarlamaya çalıştı" diye şikayetçi olduğunu yineledi. "Esra Erol'da" hafta içi her gün atv'de!

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN