8 Ekim 2021, Cuma 16:20

Esra Erol'da 1310. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol, Gossip Mag Business Dergisi'nden Yılın En İyi Kadın Kuşağı Ödülü'nü aldığını söyleyerek teşekkür etti.Mehmet Bey eşi Gülfidan Temel ile ikinci evlilikleri olduğunu, eşine dair yaptığı hatayı kabul ettiğini ama eşini çok sevdiğini söyleyerek diğer eşinden ayrılalı 15 sene olduğunu, seviyor olsaydı zaten ondan ayrılamayacağını söyledi.

Şaduman Hanım blurlu bir şekilde stüdyoya geldi. Şaduman Hanım herkesin kendi yaşadığını bileceğini, 1 buçuk yaşında olan çocuğunu da kaybetmiş olduğunu, çocuğundan kaçma gibi bir durumu olmadığını, çocuğu ile görüşmeye çalıştığında eşinin engel olduğunu iddia etti. Şaduman Hanım, evden ayrıldığı dönemde Aziz Bey'in kendisine sahip çıktığını kabul edip eşinin kendisine zina sebebi ile dava açtığını ama sonra eşi ile barışmayı kabul ettiğini fakat isteyerek kabul etmediğini öne sürdü. Durkadın Hanım eşine bağırarak eşini kabul etmediğini, konuşmaları gördüğünü dile getirdi.

İbrahim Bey eşinin kafasında kuruntuları olduğunu iddia edip evi terk etmesinin sebebinin eşinin oğlu ile gelip kendi çalıştığı yerde kendisini tehdit ettiğini, bu sebeple arabalarda, dağlarda yattığını belirtti. İbrahim Bey eşini asla arayıp da Yeliz Hanım ile ilişkisi olduğunu falan söylemediğini, eşini aldatmadığını iddia etti. Esra Erol, dün yayın esnasında Barış'ın alındığını, Pendik'e götürüldüğünü, Barış'ın geceyi orada geçirdiğini, sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığını, Barış'ın ailesinin Kübra'nın annesine çocuğu teslim ettiğini açıkladı. Esra Erol, aile bakanlığının da inceleme yapacağından emin olduğunu dile getirdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN