25 Ekim 2021, Pazartesi 16:20

Esra Erol'da 1321. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da programına, Ordu'dan katılan Muammer Cambaz ve kızı Havva Hanım çarpıcı iddialarda bulundu. Tevrat isimli damadının önce kızı Havva'yı, ardından da diğer kızı Şengül'ü kandırdığını ifade eden baba Muammer Cambaz, kızının geri dönmesini istedi.

Kızının, damadı tarafından sürekli dövüldüğünü öne süren talihsiz adam, daha önce de buna benzer bir olay yaşadıklarını söyledi. Muammer Cambaz, kızının tehlike altında olduğunu vurguladı.

Yayına Kastamonu'dan katılan Dursun Kartal, oğlunu da alıp evden kaçan eşini arıyor. Üç çocuklu çiftin 14 Haziran'da yaşadıkları dikkat çekerken Dursun Kartal, eşinin çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etti. Eşinden uzun süredir haber alamadığını dile getiren Kartal, Esra Erol'dan yardım istedi.

Kilis'te yaşanan Mihriban Hanım ve Mehmet Bey ise iki çocuğunu alarak ortadan kaybolan kızları Dilber için stüdyoda gözyaşı döktü. Aylardır kızlarını aradıklarını dile getiren aile, Dilber'e sağ salim ulaşmanın hayalini kuruyor.

Hatice Uzun'un, oğlu Emrullah Uzun ve gelini Sedanur Uzun ile kavgası sürüyor. Gelinini dolandırıcılıkla suçlayan kayınvalide, iddialarıyla dikkat çekti. Gelininin, oğlunu kaçırdığını öne süren Hatice Uzun, oğlu ve geliniyle yüz yüze geldi. Büyük yüzleşmede sinirler gerilirken Emrullah Uzun, annesinin kendilerine saygı duyması gerektiğini ifade etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN