25 Kasım 2021, Perşembe 16:20

Esra Erol'da 1344. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Halil Bey, Gülcan Hanım ile işi olmadığını sadece çocuğu ile işi olduğunu söyledi. Gülcan Hanım stüdyoya geldi. Gülcan Hanım çocuğu ile gelemediğini, uzun yolun zor olduğunu dile getirdi ve eşinin 16 Eylül'den beri çocuğunu görmediğini, kendisinin de oğlunu göremediğini belirtti. İlk defa evden kaçmadığından söz eden Gülcan Hanım, eşinin sürekli evde kavga gürültü çıkardığını, eş ile anlaşamadığını, istemediğini, 8 yıldır evli olduğunu, o yüzden kanser tedavisi de gördüğünü dile getirdi. Halil Bey, eşinin 3 yıl önce ben hamileyim dediklerini, doktora götürünce eşinin hastalığı olduğunun ortaya çıktığını ama iyileştiğini söyledi. Gülcan Hanım eşinin çenesinden kaçtığını ifade etti.

Gamze Hanım, Aydoğan Bey'in ailesinden pek bilen olmadığını, kendisi yayına çıkınca herkesin öğrendiğini dile getirdi.

Gülcan Hanım kendisine fazla ötülmemesini istedi ve Gamze Hanım'ın çenesini kapatmasını istedi. Esra Erol evin içine giren bir kişinin yasaklı madde kullanması, çocuğun buna maruz kalması durumu varsa Gülcan Hanım'ın buna bir önlem alması gerektiğini vurguladı. Gülcan Hanım boşanmak istediğini söyledi, Halil Bey de boşanmak istediğini dile getirdi.

Esra Erol bu kadar küçük yaştaki çocukların önünde dağ olunmasını, çocukların hayallerinde evlilik, gelinlik olursa bunların isteklerine karşılık verilirse sonuçlarına katlanılacağını vurguladı. Umut, çocuğu kaçırsa zaten neden aynı evde ikamet edeceğini sorguladı ve eşinden çocuğu ayırma gibi bir durumu olmadığını, eşi çocuğa insan gibi davransaydı çocuğunu hiç almayacak olduğunu ifade etti. Beste, eşine çocuğu gösterme durumunda güvenmediğini söyledi. Umut, kanun dışında hiç kimsenin çocuğunu kendisinden alamayacağını dile getirdi.

Sevda Hanım, sosyal medyayı öylesine açtığını, kötü niyetle açmadığını, orada Hasan Teke yazdığını, bastığını söyledi. Geçmişte nişanlandığında abisinin kendisine engel olduğunu, o kişiyi araştırdığını, İbrahim Teke yazdığını, o çıkmayınca Hasan Teke'yi gördüğünü, onu eklediğini, belki tanıdıklardır dediğini ama tanıdık çıkmadıklarını söyledi.

Yeşim Hanım ile Abdülkadir Bey'in birlikte, çiçekle çekilmiş fotoğrafları yansıtıldı. Yeşim Hanım, bu fotoğrafların duygusal yorumlanabileceğini ama bu fotoğraflarda tek kendilerinin olmadığını, başka kişilerin de olduğunu iddia etti. Abdülkadir Bey'in evlilik teklifini kabul etmediğinden söz eden Yeşim Hanım, hiçbir şeyden kaçmadığını, kendi geçmişinin Abdülkadir Bey'i ilgilendirmediğini söyledi. Yeşim Hanım bu fotoğrafların Gaziantep'te çekildiğini ifade ettikten sonra kendilerinin rezidansta kaldığını kabul etti. Abdülkadir Bey daha dün Yeşim Hanım'ın biz rezidansta kalmadık dediğine dikkat çekti. Esra Erol çok kısa sürede nasıl bu ilişkilerin olduğunu sordu.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN