23 Aralık 2021, Perşembe 16:20

Esra Erol'da 1364. Bölüm

Esra Erol, Gülperi Hanım'ın kızının boşandıktan sonra yeni biri ile evlenmek istediğini, nişanlandığı kişinin başlarına bela olduğunu söylediğini, 2 yıldır kızından haber alamadığını söyledi. Gülperi Hanım, Esra Erol'a kendi sesi olmasını istedi ve 2 yıldır çilesini bir tek kendisinin bildiğini dile getirdi. Gülperi Hanım, kızı Derya'nın öldü mü ne oldu haberi olmadığını, her ölüm haberinde korktuğunu söylerken Esra Erol, Derya Akar'ın bir evlilik yaptığını, 2 çocuğu olduğunu, 2 çocuğun da 2 senedir annesini görmediğini söyledi. Gülperi Hanım, kızı olan Derya Akar'dan 2 yıldır haber alamadığını, kızının komşu aracılığı ile Mesut Bey ile nişanlandığını, nişanlandıktan sonra bir tartşma olduğunu anlattı.

Berivan Hanım, "Ogüncüğüm" diyerek tek sıkıntısının eşi ile olduğunu, yayına kendisini savunabilmek için çıktığını, çocuğunu da özlediğini söyleyip Esra Erol'a çocukları gerçekten kendi rızası ile verdiğini mi düşündüğünü sordu. Avukat Hülya Hanım, Berivan Hanım'ın ailesinin de özlemiş olabileceğinden söz edince Berivan Hanım ailesinden bahsedilmemesini istedi. Esra Erol, Berivan Hanım'ın Ogün Bey'e sen eve girme dediğinin doğru olup olmadığını sorunca Berivan Hanım doğruladı. Ogün Bey çocuğunun velayetini almak isterken Berivan Hanım, yayına çıkmamak kaydı ile yarın Küçükçekmece adliyesine gidebileceğini, velayeti babasına vereceğini açıkladı.

Arzu bugün çok heyecanlı olduğunu söyledi. Esra Erol, Hafize Hanım'ı getirdiğini ama aynı stüdyoda olmak istemediğini dile getirdi. Hafize Hanım yan stüdyodan yayına bağlandı ve kızı ile görüşmek istemediğini, yalanlardan dolayı geldiğini söyledi. Arzu annesinin gelmesini istedi fakat Hafize Hanım, kızı bu kanala çıktığı için istemediğini söyledi. Arzu annesinin o kadar yol geldiğini, kendisini mi görmek istemediğini sorunca Hafize Hanım kendi kararı olduğunu, kızının hatasını anlamasını istedi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN