Müge Anlı'ya ödül yağmuru

GİRİŞ TARİHİ:  28.05.2013, 14:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Mayıs 2013 Salı, 14:46

Ödül alanların, on iki üniversitede yapılan toplam dokuz adet anket sonucu belirlendiği organizasyonda atv ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı “En İyi Reality Show” ödülünün sahibi oldu.

MÜGE ANLI'DAN EĞİTİME DESTEK!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından, yüzlerce kız öğrenciye burs sağlanması amacıyla, birçok ünlü annenin katılımıyla "Kıvılcımlar Gecesi" düzenlendi.

Gecede ünlülerin çocuklarıyla birlikte tasarladığı t-shirtler sergilendi. atv ekranlarının sevilen sunucusu Müge Anlı'nın tasarımı en yüksek puana layık görüldü. Bu sayede bir öğrenciye 52 aylık burs sağlandı. Gece sonunda toplanan yardımlarla 73 kız öğrencinin bir yıllık eğitim masrafı karşılanmış oldu.

BİR ÖDÜL DE KARADENİZ VAKFI'NDAN!

"Karadeniz Vakfı" yılın en iyilerini seçti!

Karadeniz Vakfı, geçtiğimiz yıla başarılarıyla imza atmış isimleri ödüllendirdi.
Ülkemizde, başarıyı ödüllendirme kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Karadeniz Vakfı; üçüncüsünü düzenlediği ödül töreninde ekonomiden sanata, bilimden kültüre birçok alanda yıla damgasını vurmuş isimleri ödüllendirdi.


Vakıf tarafından her yıl düzenlenen ''YILIN EN'LERİ'' ödül törenine bu yıl da iş, sanat, medya ve eğitim dünyasından çok sayıda katılım oldu. Ödül alanların, on iki üniversitede yapılan toplam dokuz adet anket sonucu belirlendiği organizasyonda atv ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı "En İyi Reality Show" ödülünün sahibi oldu.
CANLI YAYIN