Cuma akşamının en çok izlenen dizisi Hercai

GİRİŞ TARİHİ:  23.03.2019, 11:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Mart 2019 Cumartesi, 11:36
Cuma akşamının en çok izlenen dizisi Hercai

İntikamdan doğan büyük bir aşk masalını anlatan 'Hercai' ikinci bölümüyle nefes kesti, herkes atv'yi izledi. Hercai Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

İkinci bölümüyle Tüm Kişilerde %9,97 izlenme oranı ve 21,39 izlenme payı, AB'de %6,79 izlenme oranı ve 16,02 izlenme payı ve 20+ABC1'de %8,16 izlenme oranı ve 17,24 izlenme payı alarak diziler arasında birinci sıraya yerleşti.

İNTİKAM MI BÜYÜK AŞK MI?
Mia Yapım Banu Akdeniz'in yapımcılığını üstlendiği, "intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai herkesi ekran başına kitledi. Miran'ın intikam planlarına dâhil edemediği aşk engeli kalbine takıldı. Kalbi mi, yoksa yıllardır içinde yanan intikam ateşi mi ağır basacak? Miran'ın resmi nikâhlısı olan Gönül, yaşadıklarının bedeli olarak eşini geri almaya kararlı! Konağa Miran'ın ablası olarak tanıtılan, aslında nikahlısı Gönül, eşini geri almak için neler yapacak? Eşinin yanındayken ona dokunamaması felaketiyle kıvranan Gönül'ün planları ne? Reyyan'ın ellerinden kayıp gitmesine dayanamayan Azat, düğün yerinde olay çıkardı! Ama olaylar hiç de onun istediği gibi gitmedi. Azat'ın silahından çıkan kurşun konağın gözdesi minik Gül'e isabet edince yer yerinden oynadı. Düğün boyunca elinden balonunu bir an olsun bırakmayan Gül vurulunca balonunun havalanması yürekleri dağladı. Torunu vurulan Nasuh ne yapacak?

Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen ve Eda Elif Başlamışlı'nın paylaştığı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.

Hercai kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için burada

CANLI YAYIN