Arif Karakollu oğlu Engin Karakollu'yu öldürdüğünü Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti

GİRİŞ TARİHİ:  09.04.2019, 12:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Nisan 2019 Salı, 12:50
Arif Karakollu oğlu Engin Karakollu'yu öldürdüğünü Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti

Arif Karakollu oğlu Engin Karakollu'yu öldürdüğünü Müge Anlı canlı yayınında

Canlı yayında cinayet itirafı! Arif Karakollu 34 yaşındaki oğlu Engin Karakollu'yu tek kurşunla öldürdüğünü Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti. 15 aydır kayıp olan Engin Karakollu cinayetinin detayları böylece Müge Anlı'nın canlı yayınında gün ışığına çıktı. Oğlunu öldürdüğü tüfeğin parçalarını evin çatısına attıktan sonra öldürdüğü oğlunu da evin önüne gömdüğünü anlatan Arif Karakollu'nun itirafları şok etkisi yarattı.

Engin Karakollu'nun annesi Şazimet Karakollu ve kardeşi Emine Aytekin olayın aydınlatılması için Müge Anlı'nın canlı yayınına geldiler. Annenin açıklamaları şu şekildeydi: "Oğlum bana defalarca şiddet uyguladı. Hayvanlarımızı sattık ve başka bir yere taşındık. Eşimle geçinemiyorduk. O köye döndü. Engin İstanbul'daydı. Eşimle barışmak istedim ama eşim beni kabul etmedi. Mecburen köye geri döndük. Oğlum bizim döndüğümüzü öğrenince yanımıza geldi, 6-7 ay beraber yaşadık."

Baba Arif Karakollu ise oğlundan eziyet gördüğünü ve bir gece kendisine saldırınca tek kurşunla göğsünden vurduğunu canlı yayında itiraf etti.



CANLI YAYIN