atv kendi rekorunu kırdı!

GİRİŞ TARİHİ:  17.04.2019, 09:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Nisan 2019 Çarşamba, 10:50
atv kendi rekorunu kırdı!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen, YouTube'ta 15 milyon izlenmeye ulaşan Hercai, şimdi ise YouTube'ta en hızlı "1 milyon aboneye ulaşan" dizi olma unvanını elde etti. Daha önceki rekor ise 7 haftada yine bir başka atv dizisi Sen Anlat Karadeniz'e aitti. atv, Hercai ile bu sayıyı 5 haftada elde ederek kendi rekorunu kırmış oldu. Altıncı bölüm fragmanı yayınlandıktan sadece 24 saat sonra YouTube'ta 5 milyon izleme elde etti. Televizyonların sosyal medya ölçümlerini yapıp yayınlayan The WIT Raporu'na göre, Twitter'da Avrupa'nın en çok yorum yapılan dizisi olmayı da başardı. Yayınlandığı her bölümle 100 binin üzerinde paylaşımla her defasında Türkiye ve Dünya gündemlerine girmeye devam ediyor.

Dizinin başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün Hercai başlamadan önce 100 binin altında olan Instagram takipçi sayıları da dizinin henüz 4'ncü bölümü yayınlandığında 1 milyonu aşmıştı. Hercai'nin afişi henüz dizi başlamadan YouTube üzerinden izleyiciler tarafından rekor sayıda oyla seçilmişti.

Mia Yapım Banu Akdeniz'in yapımcılığını üstlendiği, "intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş'in paylaştığı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.

CANLI YAYIN