3 Haziran 2021, Perşembe 16:20

Esra Erol'da 1264. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da bugün...

Esra Erol, en korktuğu insan türünün menfaati için o kişinin yanlışını gizlemesi olduğundan bahsetti. Kadir Bey, çocuklara 1,5 yıldır annesi, ablası ve kendisinin baktığını dile getirirken Kamuran Hanım, ağlayarak tek hayatı darmaduman olanın eşi olmadığını, kendisinin hiç psikolojisinin kalmadığını, bu şekilde burada kalmayacağını belirtti.
Telefondaki beyefendi, ablasının eniştesini konuşturmadığını, ablası kendisini savunmaya geçtiğini, yaptığını çok normal gösterdiğini, sanki arkasında çocukları bırakan ablası değilmiş gibi davrandığını söyledi.
Telefondaki beyefendi, ablası gittiği zaman çevredeki insanların giden gitmiştir dediğini ama babasının her zaman, kızım geri dönse affederim dediğini iddia etti. Ablası eğer ben pişmanım gelmek istiyorum derse ailesinin kabul etmeyeceğinden söz eden telefondaki beyefendi, kendisinin de kabul etmeyeceğini dile getirdi.
Telefondaki beyefendi, Uğur Bey'in eski damadı olduğunu, 2 çocukları olduğunu, 2020 Temmuz ayında boşanma işleminin sonuçlandığını söyledi. Uğur Bey'den çok tiksindiğini dile getiren telefondaki beyefendi, Uğur Bey ile kızının sosyal medyadan tanıştıklarını ama kendisinin görünce bile hiç ısınmadığını, üç kağıtçı, yalancı olduğunu iddia etti.
Hülya Hanım, eşini görmeye hazır olduğunu, içindeki duygunun intikam duygusu olduğunu, 3 senedir nerede olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Meryem Hanım, Esra Erol'dan oğlunu kurtarmasını isteyerek oğlunun o iki kadından korktuğunu iddia etti. Hülya Hanım, eşini hala çok sevdiğini ama buraya geldiği an o kadını itiraf ettiğini vurguladı. Ömer, gündemde hep boşanma muhabbeti olduğunu, kendilerine kimsenin örnek olmadığını, nasıl evleneceklerini sorguladı. Fatma Hanım, anlaşmalı boşanmaya rıza gösterdiğini açıklayınca Suat Bey ortak olarak aldıkları eşyaların parasını ödeyeceğini dile getirdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN