4 Haziran 2021, Cuma 16:20

Esra Erol'da 1265. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da bugün...

Esra Erol, Ayten Korkmaz'ın (Aytan), 3 yıl önce eşinin evi terk ettiğini ve eşine seslenerek geri dön dediğini söyledi. Ayten Hanım stüdyoya geldi ve ağlayarak eşi Mustafa Korkmaz için öldüğünü, eşinin her şeyi olduğunu, geri dönmesini istedi. Ayten Hanım, evlatlarını istemediğini, kocasını istediğini belirtti.İpek Bey, Kırıkkale'den aradığını, Ayten Hanım'ın durumunun çok iyi olmadığını, sağdan soldan para toplayarak Ayten Hanım'a yardım ettiklerini anlatıp Mustafa Bey'i de aradığını, beni aramayın dediğinden bahsetti. Dede bey telefon hattındaydı.Dede Bey, Ayten Hanım'ın dolandırıcı olduğunu iddia etti.Mustafa Bey, ilk başta Ayten Hanım'ın kızı ile tanıştığını sonra Ayten Hanım'ın başına bela olduğunu iddia etti.Ayten Hanım ve kızı yüzünden cezaevine girdiğini iddia eden Mustafa Bey, zaten boşanmak istediğini, artık aranmak istemediğini rezil olduğunu söyledi.
Abdülhamit Çaba stüdyomuzda ve 3 yıldır dini nikahlı yaşadığı eşi Neslihan Coştu'nun 7 aylık ikiz çocuklarına mama almak için eşinin evden çıktığını, bir daha gelmediğini söyledi. Abdülhamit Bey, eşi kadın sığınma evinden çıktıktan sonra eşine neredesin diye aradığını, çocukların da ileride annesini sormak isteyeceğini, bu sebeple aradığını ifade etti. 1 hafta önce çocuğunun yoğun bakımda kaldığından söz eden Abdülhamit Bey, çocuklarının videosunu da çekip eşine attığını ama nafile olduğunu, asla ilgilenmediğini zaten eşi anne olsaydı diğer çocukları bir kenara atmazdı dedi.
Kamuran Hanım, 1,5 yıldır evden çıkmadığını, toplu taşımaya bile binemediğini, ara sokaklardan gizli gizli yürüdüğünü ileri sürüp ailesinin kızgın olması sebebi ile sustuğunu dile getirdi.
Kamuran hanım'ın babası telefon hattına bağlanarak kızına her zaman kapısının açık olduğunu söyledi. Kamuran Hanım, bu saatten sonra ailesinin yüzüne bakamayacağını, çok geç olduğunu yineledi ve gidemeyeceğini söyledi.

Mehmet ve Hülya stüdyoya geldiler.Mehmet Bey, 11 Temmuz 2012'den beri evli olduklarını söyleyerek 3 yılının ayrı geçtiğini ama şimdi yanyana olduklarını dile getirdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN