19 Kasım 2021, Cuma 16:20

Esra Erol'da 1340. Bölüm

Gülay Hanım, 29 yıldır Fehmi Bey ile evli olduğunu, eşinin ihanetlerinin ve yalanları sebebi ile hiç iyi olmadığını, 3 gün önce de eşinin kendisini aldattığı Şengül Hanım'ın 3 aylık hamile olduğunu dile getirdi. Merve Şakar'ın 9 yıllık evli olduğunu, 3 çocuğu olduğunu, 12 Ekim'de 15.30'da kaybolduğunu, babası Zühtü Yıldırım'ın stüdyoda olduğunu söyledi. Esra Erol, velayetin anneye verildiğini ama Özgür Bey'in çocukları kaçırdığını söyleyerek. Dün yayına ihbarların geldiğini, Pınarlı köyünde çocuklar denildiğini, ekip arkadaşlarının o adrese gittiğini söyledi. VTR'de muhabir gelen ihbar üzerine olay yerine gitti ve evin önünde çocuk oyuncakları olduğu fakat içeride kimse olmadığı görüldü. Muhabir, diğer evlere de baktı fakat Özgür Bey ya da üç çocuğa ulaşılamadı.


Elçin Hanım, oğlunun kayınvalidesi tarafından "Gider annenle yaşarsan seni devlet okuluna yollayacaklar, seni dilendirirler" dediğini aktardı. Esra Erol, bu sürecin hiç diğer konulara benzemediğini, bunun zor bir süreç olduğunu ama ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Mehmet Bey stüdyoya geldi. Meral Hanım damadının suratına üzgün bakarak kendisinin damadının çocuğunun yanında olmasını, çocuğunu alıp evine götürmesini istediğini söyledi ve bu yaptıkları için teşekkür etti. Mehmet Bey, eşinin yapmadığı şeyleri yaptı gibi gösterdiğini, yarın öbür gün yine sıkıntı çıkacağını belirtti. Dilek Hanım, sevgi ve saygının yetmediği hiçbir şey olmadığını, kendisinin zamanında elini uzattığını, Mehmet kalk gidelim dediğini, eşinin ise ben annemi istiyorum seni istemiyorum dediğini iddia etti.

Servet Bey stüdyoya şarkı söyleyerek geldi. Havva Hanım, önemli olanın çocuklarının kararı olduğunu, durumlar düzelirse düzenine bakacağını dile getirdi. Havva Hanım, ailelik bir şey kalmadığını, onların da kötü bir amaçla söylediği bir şey olmadığını, yayından sonra yeğenlerinin vs. sen aşkına bak dediğini belirtti. Havva Hanım, Servet Bey'in yanına geçti ve Servet Bey, benimle solmaya var mısın dedi ve Havva Hanım kabul etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN