10 Aralık 2021, Cuma 16:20

Esra Erol'da 1355. Bölüm

Esra Erol'da bugün...

Esra Erol programı mutlu bir haberle açtı. 8 yıldır evli olan Melek ve Adem çifti tüp bebek tedavisi gördüklerini dile getirdi. Esra Erol, Melek Hanım ve Adem Bey'in 1 aydır tedavi gördüklerini söyleyip Melek Hanım'ın 5 haftalık hamile olduğunu açıkladı.
Esra Erol, 34 yaşındaki Dönay Hanım'ın karnındaki çocuk için DNA testi yapmak istediğini, eşinin çocuğa inanmadığını söyledi. Kayınvalidesi ve eşi tarafından kendisine iftira atıldığı iddia etti. Bekir Bey, çocuğundan şüphe etmediğini, hep çocuk benden dediğini iddia edince Dönay Hanım, eşinin hep ne halin varsa gör dediğini dile getirdi.


Sibel Hanım, Mehmet Bey'in yanında olmadığını, onunla kalmadığını, 3 kız arkadaş kaldıklarını, Mehmet Bey'in kendisinin çocukluk arkadaşı Buket Hanım'ın erkek arkadaşı olduğunu, şu an Buket Hanım ile Mehmet Bey'in sevgili olmadığını dile getirdi. Mehmet Ali Bey de yayına katıldı. Esra Erol, Mehmet Bey'in annesinin Mehmet Bey'in karısını aradığını "Sezen, oğlum yine kullanılacak bir kız buldu" dediğini aktardı.
Semanur Hanım dün yayından sonra Emrah Bey'in ailesi ile görüştüğünü, artık karşılıklı olarak devam edemeyeceğini söylediklerini dile getirip sonra Emrah Bey'in ailesinin "Artık biz seni istemiyoruz" dediğini aktardı. Semanur Hanım boşandıktan sonra ailesinin yanına döneceğini, bu yayında onların gerçek yüzünü gördüğünü, çok pişman olduğunu, Emrah Bey'in ailesinin "Bizi arayıp sorma senin yüzünden başımıza birçok şey geldi" dediğini, kendisini sevmediklerini öğrendiğini söyledi.


Esra Erol, o gün Ahmet yayına katıldığı zaman dünyaya gelecek çocuğu da Fatma'yı da istemiyorum dediğini hatırlattıktan sonra Ahmet'in vasisi olduğunu öğrendiklerini, Ahmet'in abisi İbrahim Bey'in Ahmet'in vasisi olduğunu söyledi. Esra Erol, Fatma ile ilgili dava açıldığını, koruma amacı ile tedavi amaçlı özgürlüğünün kısıtlanacağını, Melahat Hanım'ın kızı için vasi olacağını açıkladı ve sevindiğini söyledi. Fatma ağlayarak sevindiği için ağladığını söyleyip ağrı çektiğini, çocuğu aldırmak istediğini vurguladı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN