1 Ocak 2024, Pazartesi 16:00

Esra Erol'da 1795. Bölüm

Esra Erol'da bugün;

Yüksel Hanım "Torunum Zilan kaçırıldı." diyerek Esra Erol'da programına başvurdu. 13 yaşındaki Zilan'ı, bir çocuk babası 35 yaşındaki Doğan Gözler'in kaçırdığını söyleyen Yüksel Hanım Doğan Gözler'in bunu intikam için yaptığını ifade etti.
Saime Pamuk Esra Erol'da programına katılarak başına gelen korkunç olayı anlattı. 4. çocuğuna hamile kalan ve bunu eşine söylediğinde dayak yiyen Saime Hanım, "Beni döverek yere itti hamile halimle ayağım kırıldı." dedi.
Ünal Bey, "Karım Emine, sosyal medyadan tanıştığı Ali'ye kaçtı." diyerek Esra Erol'da programına başvurdu. Eşi Emine Gül yayına bağlanarak, "Ali Karanlık ile birlikteyim boşanmak istiyorum." dedi. Yayına katılan Emine Hanım, "Ali evli olduğumu bilmiyordu gerçeği yayında öğrendi." dedi.
Yonca Birol yıllar sonra bulduğu annesinin biyolojik ailesini aramak için Esra Erol'da programına başvurdu. Zihinsel engelli annesinin geçmişini bulmak için yardım isteyen Gonca Hanım hikayesini gözyaşları içinde anlattı. Fatma Hanım için bir mucize beklenirken güzel haber geldi. Fatma Hanım'ın görümcesi yayına bağlanarak, "Biz onu öldü sanıyorduk yıllar önce çıkıp gitti bir daha haber alamadık." dedi. Görümce Gülay, Yonca'ya bir müjdeli haber daha verdi. Gülay Hanım Yonca senin bir ablan var." dedi. Bugünkü yayında Fatma kızına, Yonca ablasına kavuştu!

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN