8 Nisan 2024, Pazartesi 16:00

Esra Erol'da 1865. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da bugün;

19 yaşındaki Batuhan, kayınpederi ve kayınvalidesinin karısı Esmanur Yeşilyurt'u kaçırdığını onu aramak için stüdyoya geldiğini açıkladı. 19 yaşındaki Batuhan, babası vefat ettikten sonra okul hayatını bırakmak zorunda kaldığını, çalışıp para kazandığını, annesine ve kardeşlerine baktığını, annesinin babasından sonra başka biriyle daha evlendiğini, 6 yaşında, 7 ve iki aylık üç kardeşi olduğunu hem annesine hem de kardeşlerine baktığını anlattı.

Batuhan Bey, kaynanam ve kayınpederim karımı kaçırdı iddiası ile stüdyoya geldi. Batuhan'ın karısı Esmanur yayına bağlandı. Esmanur Hanım kocasından şiddet gördüğü için evi terk ettiğini, boşanma davası da açtığını, açıkladı. Esmanur Hanım, "Batuhan yalandan inkar etmesin ve son yaptığı şeyi de unutmasın. Beni hep manipüle etti. Onun yüzünden ailemin beni sevmediğini düşündüm" dedi. Fotoğraflarının kaldırılmasını isteyen Esmanur, boşanma davası açtığını, Batuhan'ın da yoluna bakması gerektiğini söyleyerek telefonu kapattı.

Ali Bey 3 Nisan'da evden kaçan karısı Tuğçe Uçar'ı aramak için stüdyoya geldi. Birçok iş yaptığını, mükemmel biri olduğunu söyleyen Ali Bey, karısının kendisi gibi mükemmel birini bırakıp başkasına gittiğini söyledi. 3 Nisan'da evden kaçan Tuğçe Uçar yayına bağlandı. Tuğçe Hanım'ın annesi konuşmak isteyince Tuğçe Hanım "ben konuşacağım" diyerek izin vermedi.

Damadı Ali'nin ilkokulda sınıf arkadaşı olduğunu doğrulayan Figen Hanım, damadı Ali'nin aklının olmadığını söyledi. Figen Hanım "yayına çıkarak ne yapmayı amaçlıyorsun, bu yaptığın rezillik" dedi. Figen Hanım bağırınca Esra Erol Tuğçe'yi telefona istedi. Figen Hanım "zaten boşanacağız, hiçbir şey anlatmak zorunda değiliz" dedi. Esra Erol "siz kayınvalidesiniz, sizin göreviniz hem Tuğçe'ye hem de Ali'ye annelik yapmak" dedi. Esra Erol Figen'in telefonunu kapattırdı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN