15 Nisan 2024, Pazartesi 16:00

Esra Erol'da 1870. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da bugün;

Nurcan Hanım; sevgilisi Samet Yılmaz'ın kanserim diyerek kendisini evlilik vaadiyle dolandırdığını iddia etti. Stüdyoya gelen Samet Yılmaz kanserli rolü yaptığını itiraf etti. Samet Yılmaz'ın babası Engin Bey, bugün stüdyoya geldi. Programa "gelinim torunumu kaçırıyor" iddiası ile ilk başvuranın kendisi olduğunu açıkladı. Engin Bey, Nurcan'ın bir yılda 4 kez evden kaçtığını her seferinde çocuğu da kendisine bıraktığını sorumsuz bir anne olduğunu söyledi.

Fatma-Ramazan kardeşler, 9 Mart'tan beri kayıp olan anneleri Tülay'ı aramak için stüdyoya geldi. Kayıp olan Tülay'ın komşu Songül'ün evinde saklandığı ortaya çıktı. Kayıp anne Tülay bulundu. Kardeşler 1,5 ay sonra annelerine canlı yayında kavuştu. Fatma ve Ramazan göz yaşlarına hakim olamadı.

Kadir Şakar, dini nikahlı beraberlik yaşadığı, çocuğunun annesi Özlem Gürayoğlu ile resmi nikah ile evlenmek istediğini ama kayınvalidesinin mutluluğuna engel olduğunu iddia etti. Kadir Bey programa müstakbel kayınbabası ile geldi. Özlem Gürayoğlu ve annesi Ayten Hanım da bugün yayına geldi. Taraflar canlı yayında yüzleşti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN