9 Mayıs 2023, Salı 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Ailesi hayatından endişe ediyordu, 13 yaşındaki çocuk bulundu.

13 yaşındaki kız, ailesinde baskı gördüğünü, sosyal medyaya giremediğini ve arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermediklerini bu yüzden kaçtığını söyleyen küçük kız, ablası ve eniştesiyle kalmak istediğini söyledi. Yaşıtlarına kaçmayın diye mesaj 12 yaşındaki kız eniştesiyle ablasının evine gitti.

Evcilik oynayacağı yaşta kaçırıp evlendirmek istediler, 12 yaşındaki Beray'ın kaybındaki iddialar ve şüpheler...

52 yaşındaki Eşmi Akıncı'ya bir haftadır ulaşılamıyor...

250 metrelik alanda iki kamera arasında kayboldu. Kaybolmadan önce görüştüğü kuzeni canlı yayında...

Kuzeni gece çıkıp çeşmenin oraya doğru yürüdüğünü, Eşme Akıncı'yla o gün konuşmadığını, kahveye gittiğini sonrasında eve gittiğini söyledi. Kaybolacağını bilseydim çeşmeye gittim demezdim dedi. Ben herkesten çok bulunmasını istiyorum.

12 yaşındaki kız bulundu

6 Mayıs günü Samsun'dan kaybolan küçük kız bulundu. Beray Kartal Çocuk Büro amirliğine götürüldü. Kızın, annesinden zorla evlendirmek istediği için şikayetçi olduğu öğrenildi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN