30 Ocak 2024, Salı 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3267. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Kayıp araçta görüldüğü söylenen isim
''Oto tamircisiyim, aracı arızalı diye geldi''

Hasan Hüseyin Çelik'le birlikte kaybolan aracında kent güvenlik sistemi kameralarına yansıyan görüntülere göre iki kişi görüldüğü ve bunlardan birinin oto tamircisi olabileceği konuşuldu. Oto tamircisi Hasan Hüseyin Çelik'in kaybolmadan bir kaç gün önce aracını tamir için götürdüğü Raci Çoban'dı. Raci Çoban, aracı getirdiğini damadının arabasını bozduğunu söylediğini binip birlikte test ettiklerini anlattı.

Hasan Çelik'in damadının iş arkadaşları konuştu
''Eşimin akrabaları beni darbettiler dedi''

İş arkadaşının iddiası ise, Şerife Çiçek'in eşinin darbedildiğini anlattığı yönündeydi. Bu darbedilmenin sebebi Uğur'un babasının, kendisine verdiği ev ve arabayla ilgili olabileceğini söyleyen gizli tanık, bu ilişkide baskın olan kişinin Şerife olduğu görüşündeydi. Boşanma aşamalarına geldiklerini ama Şerife'nin hamilelik yalanı yüzünden boşanmadıklarını da söyledi.

Hasan Hüseyin Çelik'in dünürleri konuştu
''Dünürümün kaybını bir ay önce öğrendik''

Babası Hasan Hüseyin'in kaybını eşinden ve eşinin ailesinden gizlemeyi tercih eden Şerife Çiçek, kayınpederi ve kayınvalidesine karşı mesafeliydi. Kayınpeder Fazıl Çiçek, geliniyle görüşememelerini kendilerinin yoğunluğuna bağlıyordu. Gelinin babasını bulmasını isteyen kayınpeder destekliyoruz dedi. Kayınvalidesi Döndü Çiçek ise, Şerife'yi çok sevdiğini kötülüğünü görmediğini söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN