20 Mart 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3303. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Kaybının 41. Gününde Müge Anlı'da bulundu. 32 yaşındaki genç, ailesinin karşısında.

%50 zihinsel engelli olan 32 yaşındaki Ziya Yağızoğlu, 8 Şubat Perşembe günü Ordu'dan kayıplara karışmıştı. Anne Şefika Yağızoğlu ve abla Şerife Karaca Ziya'yı aramak için stüdyoya gelmişti. Ziya Yağızoğlu kaybının 41. Gününde Müge Anlı'da bulundu. Stüdyoya gelen Ziya Bey ailesine kavuştu. Ziya Bey ailesinin köyde kalması için kendisini zorladığını ama köyde yaşamak istemediğini, şehirde ev tuttuğunu, garsonluk yaptığını belirtti.

4 yaşındaki Pomeranian cinsi Leydi aranıyor.

4 Yaşındaki Pomeranian cinsi köpek Leydi, 18 Mart Pazartesi günü İstanbul Sultangazi'den kaybolmuştu. Sahipleri İrem Çağla ve 7 yaşındaki kızı Ömür Deva köpeklerini aramak için canlı yayına geldi.

Teşekkürler Türkiye... Bu gurur sizin... Müge Anlı ve Dostları Güzel Sanatlar Lisesi hayata geçiyor.

Müge Anlı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a ve İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'e mikrofon uzattı. Müge Anlı okula iyi bir okul müdürünün gelmesini istediğini söyleyince Sayın Bakan Yusuf Tekin; KPSS ile müdürün atanacağını açıkladı.

Şüphelenilen ismin birliktelik yaşadığı kişinin oğlu konuştu. ''Annemin sevgilisi, çocukken harçlığımı bile alırdı.''

Sevim Yıldırım'ın şüpheli ölümünde suçlanan oğlu Ergül Yıldırım'ın geçim kaynağı bir merak konusuydu. Ergün Yıldırım'ın sevgilisi Asiye Boyaca'nın oğluna mikrofon uzatıldı. Asiye'nin oğlu, Ergün'ün geçim kaynağının kendi maaşı olduğunu açıkladı. Asiye'nin oğlu memur olarak atandığını, Ergün'ün maaşına el koyduğunu her ay 20 Bin lira para Ergün'e yatırdığını iddia etti.

Yolunu kestiği söylenen komşuları canlı yayında. 75 yaşındaki kadına oğlu mu, oğlunun alacaklıları mı zarar verdi?

Ergün Yıldırım annesinin kavga ettiği başkalarından bahsedince kız kardeşleri, Ergün'ün konuyu saptırmaya çalıştığını ifade etti. Müge Anlı Ergün Yıldırım'ın da verdiği ifadede "annemin hiçbir düşmanı yoktur. Sadece Sıdıka Çiçek, oğlu Hüseyin ve gelini Çiçek anneme zarar vermiş olabilir" dediğini açıkladı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN