15 Mayıs 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

Şaban Ataş'ın öldürüldüğü açığa çıktı. Karısı, arkadaşı, 2 çocuğu ve kayınvalidesi gözaltındalar.

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Şaban Ataş'ın oğulları, eski karısı Emine ve Burhanettin stüdyodan göz altına alındı. Emine'nin annesi Dulkadın Hanım ise Muğla'dan göz altına alındı. Şaban ve Emine çiftinin en küçük oğluna mikrofon uzatıldı. Çocuk "annemden ve ağabeyimden böyle bir şey beklemezdim. Mehmet ağabeyimden hiç şüphelenmedim diğerlerinden de şüphelenmiyorum, Burhanettin öldürmüştür" dedi.

Cinayetin işlendiği söylenen evde emare arandı, somut deliller toplandı.

Cenazenin taşındığı iddia edilen römork ve araba, yayla evi ekipler tarafından incelendi. Emine Karabulut'un annesi Durkadın elleri kelepçeli bir şekilde göz altına alındı. Durkadın'ın evinde emare arandı, somut deliller toplandı.

Cinayet işlediği söylenen şahsın eşi konuştu. ''Emine, 'elbet bir gün kocanı elinden alacağım' dedi''

Nezahet Öztürk'e mikrofon uzatıldı. Nezahet Hanım Emine ve oğlu Mert'in ifadelerinin tutarsız olduğunu, anne oğlun Şaban'ı öldürüp suçu kocası Burhanettin'in üzerine atmaya çalışmış olabileceklerini ifade etti. Nezahet Hanım, Emine'nin" elbet bir gün kocanı elinden alacağım" dediğini, bu ilişki yüzünden maddi manevi çok zorluklar çektiklerini, ifade etti.

Kemal Güner evini terk eden eşi Gülare Güner'i arıyor.

Kemal Bey Gülare ile bir yıllık evli olduğunu, Gülare'nin yurt dışındaki oğluna para göndermek için çalışma izni almaya çalıştığını, izni alamayınca da çalışamadığını ve oğluna para gönderemediğini, bu yüzden karısının oğluna kendisinin para göndermeye çalıştığını ama yeterli para gönderemediğini karısının da bu yüzden evi terk ettiğini anlattı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN