18 Kasım 2021, Perşembe 16:20

Esra Erol'da 1339. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Elçin Hanım ve annesi Fatma Hanım stüdyoya geldi. Elçin Hanım, 3 çocuğu için burada olduğunu, eşine boşanma davası açtığını, evi terk ettiğini, mahkeme kararı ile çocuklarının geçici velayetini aldığını, kayınvalidesi Seyide Öksüz ve eşi Özgür can Ak tarafından kaçırıldığını söyledi.

Hüseyin Bey, eşi ile 2 yıldır evli olduğunu, tartışma gerçekleştiğini, eşinin yeğenlerini görmeye köye gittiğini, 50 gündür haber alamadığını, bir kıskançlık meselesi sebebi ile eşi Elvan Hanım ile tartıştığını söyledi. Hüseyin Bey, eşinin birlikte çalıştığı müdür yardımcısı ile mesajlaşıp mesajları sildiğini, o kişiyi engellediğini, bu sebeple eşinin kendisinde şüphe uyandırdığını, biraz tartıştıklarını, eşinin ise ben o kişi ile helalleştim, zira işten ayrılıyordum dediğini aktardı. Esra Erol, Dilek Hanım'ın bizimle olmadığını zira sabaha karşı 3 gibi hastaneye götürüldüğünü ve bir erkek bebeği dünyaya getirdiğini söyledi. Esra Erol, pandemi nedeniyle refakatçi kabul edilemediğini, Dilek Hanım'ın hayata yeniden adapte olmaya çalıştığını dile getirdi.

Mehmet Bey çocuğunu görmek istediğini dile getirince Meral Hanım yine kabul etmedi fakat Esra Erol, bu çocuğun iki kişinin hakkı olduğunu vurguladı. Büşra Hanım, Esra Erol'un teklifini düşündüğünü ama Polat Bey'e gitmeye karar verdiğini açıkladı. Bu kararı vermesindeki en önemli nedenin Polat Bey'i istemek olduğundan söz eden Büşra Hanım, bundan sonra Polat Bey'in yanının kendi yanı olduğunu, sevdiği için gideceğini, mecburiyet gibi bir durum olmadığını dile getirdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN