23 Nisan 2024, Salı 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3324. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Üniversiteden kaydını sildirip kayıplara karıştı. Kaybının 38. Gününde Müge Anlı'da bulundu.

Müge Anlı Belemir'e "arkadaşlarından biri senin tehlikede olduğunu söyledi" dedi. Belemir bunun doğru olmadığını, şu an da emniyette olduğunu, canlı yayında konuşmak istemediğini söyledi. Müge Anlı üniversiteden neden kaydını sildirdiğini sorguladı. Belemir konuşmak istemedi.

İlişki yumağı içinde kalan küçük bir çocuk. Üvey oğlu ile kaçan anne canlı yayında.

Üvey oğlu ile kaçan Tuğçe bugün stüdyoya geldi. Karı koca canlı yayında yüzleşti. Tuğçe Hanım Mustafa ve diğer çocuğun hiçbir zaman kendisine anne demediğini, abla dediklerini, o çocuklarla büyüdüğünü, videoda kendisinin de 18 yaşında olduğunu söyledi. Müge Anlı "Bu yaptığınız çocuk istismarı. Siz o çocukların annesi sıfatındasınız" dedi.

Aile Bakanlığı yayını ihbar kabul etti. Uzmanlar 8 yaşındaki çocuk için devrede.

Mustafa Bey böyle bir şeyin yaşanmasını doğru bulmadığını ama Tuğçe'ye aşık olduğunun gitmeyi seçtiğini ifade etti. Aile Bakanlığı'nın yayını ihbar kabul ettiğini ve 8 yaşındaki çocuk için uzmanların devrede odluğunu belirtti.

''Stajyer avukatım'' diyen sevgilisine güvendi. 22 yaşındaki Kübra'yı 550 bin TL'den eden aşk.

Kadir Anılcan, Kübra'ya 430 Bin lira borcu olduğunu kabul etti. Kübra Hanım Kadir'in bir yıldır kendisini oyaladığını belirtti.

Duygu Yılmaz'ın kaybında cinayet şüphesi. ''Kızımı öldürdüler, yaşıyor olsa ses verirdi.''

İzmir Karabağlara bağlı Kavacık köyünde yaşayan 39 yaşındaki bir çocuk annesi Duygu Yılmaz'a bir yıldır ulaşılamıyor. Anne Naciye Şekeroğlu "kızımı öldürdüler, yaşıyor olsa ses verirdi" iddiasında bulunarak Müge Anlı'ya başvurdu.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN