29 Nisan 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3328. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Beyin kanaması geçirdi, hastaneden kaçtı. 3 gündür kayıptı, Müge Anlı dakikalar içinde buldu.

9 gün önce beyin kanaması geçiren 68 yaşındaki Atilla Bakır, tedavi gördüğü hastaneden 24 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da kayıplara karışmıştı, Atila Bakır kaybının üçüncü gününde bulundu.

12 gündür kayıp olan 17 yaşındaki kız akrabasının balkonunda bulundu.

Arabesk müzik tutkunu 15 yaşındaki Kaan Çam aranıyor.

15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam'ın İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gittiği sonra kaybolduğu belirtilmişti. Kaan'ın daha büyük gösterebilmek için saç telinden bıyık yaptığı ortaya çıktı. Kadir Bey, Kaan'ın yanına gelip Farah Zeynep Abdullah'a nasıl ulaşabileceğini sorduğunu, Nişantaşı'nda gezindiğini açıkladı.

Nuran Şahin'den sonra akrabası da sırra kadem bastı. Çocukları canlı yayında karşı karşıya.

51 yaşındaki Nuran Şahin, 17 Nisan Çarşamba günü Antalya Alanya'dan şüpheli bir şekilde kayboldu. Kızı Sinem Şahin, annesinin kaybında akrabaları Fetullah Kaya'yı hedef gösterdi. Sinem Hanım, annesinin her şeyi kendisine anlattığını, başka bir adama kaçacak olsa kendisine söyleyeceğini, her türlü annesinin arkasında olduğunu, annesinin kendisi için çok kıymetli olduğunu belirtti.

28 yaşındaki Esma Altuntaş aranıyor.

Esma Altuntaş, 2 ay önce İstanbul'dan kayboldu. Stüdyoya gelen anne kızının dolandırıcı çetesinin eline düşmüş olabileceğini söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN