24 Ocak 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3263. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Yayının ardından gözaltına alındı
Ali Diken'i öldürdüğünü itiraf etti

Kaybının 35. Gününde arkadaşı canlı yayındaydı. Kaçacağını sandı, yakalandı, cinayeti itiraf etti. Canlı yayına gelen Zeynel, Ali'nin kendisine çok ağır küfür ettiğini söylediği için öldürdüğünü ve gömdüğünü söyledi.

19 yaşındaki Cennet, evli ve 15 yaş büyük akrabasının yanında mı?
''Çocukları olmuyordu, kızımı taşıyıcı anne olsun diye kaçırdı''

Aytekin Bey 228 gündür ulaşamadığı kızını bulmak için yayına geldi. Halasının eşinin çocuğunun kızını taşıyıcı anne yapmak için kaçırdığı, kızının hamile olduğunu duyduğunu ve kurtarılmasını istedi.

Aile Bakanlığı, yayını ihbar kabul etti
Yuvasını dağıtan baba ile görüşüldü

Kaygısız baba ve yılan hikayesine dönen çocuk sayısı ile ilgili yayınları ihbar kabul eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçmişti. Stüdyo dışında baba Mustafa Bey ve kızı Buse Türel ile görüşüldü ve gerekli çalışmalara başlandı.

06 BCH 039 plakalı aracı da ortada yok
Hasan Çelik'e 71 gündür ulaşılamıyor

Aracıyla gitti, bir daha geri dönmedi. Arabada görülen iki kişi kim? Hasan Hüseyin Çelik'e ne oldu? Evli ve iki çocuk babası olan Hasan Bey, 15 Kasım 2023'de Ankara'da aracıyla birlikte şüpheli şekilde ortadan kayboldu. Yayına gelen kardeşi Veysel ve eşi Esme bulunması konusunda yardım istedi.

Azasının cinayeti ile ilgili yargılanan muhtar konuştu
''Define yüzünden tartışmadık''

Gökhan Tombak cinayetinde adı sık geçen isim köyün muhtarı Hasan Uçar'dı. 'Gökhan'la aramızda define ile ilgili bir tartışma olmadı' diyen Hasan Bey, Muhtarın karısıyla, Gökhan Tombak arasında bir yakınlık olduğu kulaktan kulağa yayılmıştı. Muhtar böyle bir iddianın doğru olmadığını, iftira olduğunu anlattı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN